خبر فوری
پیش‌بینی رشد بودجه دارویار در سال ۱۴۰۴؛ احتمال تغییر نرخ ارز تجهیزات پزشکی جدول مقایسه میزان برق ایران با 10 کشور پیشتاز آیا اهمیت تجهیزات پزشکی برای ظفرقندی کمتر از دارو است؟! اولین محموله تجهیزات پزشکی هلال احمر به آفریقا صادر شد واکسن کریر: ابزاری ضروری برای حمل و نگهداری واکسن در دماهای مناسب نخستین دستگاه آنالیز اسپرم زنده در جهان به بازار عرضه شد سند هوشمند سازی سلامت تدوین شده است معدوم سازی بیش از ۳۰ تن آبمیوه غیر مجاز در شهر ایوانکی توسط دانشگاه علوم پزشکی سمنان تا ۱۲ آبان ماه/تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی از مرز ۱/۹ میلیارد دلار گذشت فرسودگی شغلی تهدیدی جدی برای پرستاران کارگاه آموزشی فرآیند چرخه تجارت بین‌الملل (صادرات- واردات) از مبدا تا مقصد محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی شد تسهیلات ایجاد و یا نوسازی خطوط تولید جانشین وزیر بهداشت: بشدت کمبود بودجه داریم روابط عمومی صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی تجهیزات پزشکی به اطلاع میرساند
۰۰:۰۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۱۹۶
تحقیق جدید نشان می دهد؛

در حالی که هدف فوری جراحی چاقی کمک به کاهش وزن قابل توجه بیماران چاق است، تحقیقات جدید نشان می دهد که ممکن است عوارض دیابت از جمله آسیب عصبی را نیز کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان ۱۲۷ بیمار جراحی کاهش وزن را به مدت دو سال دنبال کردند. آنها دریافتند که این جراحی منجر به کاهش مداوم سطح قند خون (گلوکز) که قبلاً بالا بود و همچنین سطح برخی از لیپیدها (چربی ها) شد.

اما این روش همچنین با بهبود قابل توجه نوروپاتی محیطی مرتبط بود، وضعیتی که تراکم فیبر عصبی را در سراسر بدن تضعیف می کند. این وضعیت می تواند باعث ضعف، بی حسی و درد، اغلب در دست ها و پاها شود.

دکتر «برایان کالاگان»، متخصص مغز و اعصاب در دانشگاه بهداشت میشیگان و نویسنده این مطالعه، توضیح داد: «ما از دیدن بهبود نوروپاتی بیمار تعجب نکردیم، زیرا جراحی چاقی، دیابت و کلسترول را بهبود می بخشد.»

کالاگان اذعان کرد که یک رژیم غذایی سخت به تنهایی- بدون جراحی- هم می تواند نوعی بهبود متابولیک را تقویت کند که خطر دیابت را کاهش دهد. وی خاطرنشان کرد: «رژیم غذایی به تنهایی می تواند به بهبود عصبی نیز منجر شود.»

اما او تاکید کرد: «ما دریافتیم بهبود متابولیک و نوروپاتی هر دو بعد از جراحی چاقی چشمگیرتر بود.»

کالاگان گفت: «جراحی چاقی معمولاً مختص بیمارانی است که سعی کرده‌اند وزن کم کنند و نتوانسته‌اند، به‌ویژه آن‌هایی که شاخص توده بدنی (BMI) بسیار بالایی دارند.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: