خبر فوری
کیفیت هوای تهران قابل قبول است ۲۷ هزار اهدای خون در سه شب قدر اهدا شد نجات ۱۹ نفر در پی آتش‌سوزی ساختمانی در میدان امام حسین (ع) کیفیت هوای تهران قابل قبول است تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است
۱۹:۱۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۶۳
محققان اسپانیایی می گویند؛

تحقیقات جدید نشان می دهد که استراحت های طولانی، یا چرت های بیش از ۳۰ دقیقه می تواند اثرات مضری بر سلامت داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، این مطالعه طول چرت زدن را با خطرات چاقی و سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

مدت هاست که مشخص شده است خواب زیاد یا کم با پیامدهای کلی ضعیف برای سلامتی و خطر چاقی مرتبط است. اکنون یک مطالعه جدید به بررسی این موضوع می‌پردازد که آیا چرت در میانه روز با عوارض بهتر یا بدتر سلامتی مرتبط است یا خیر.

یک گروه چند ملیتی از محققان مطالعه جدیدی را منتشر کرده اند که نشان می‌دهد خواب نیمروزی یا چرت زدن با افزایش خطر چاقی و سندرم متابولیک مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که استراحت‌های طولانی ۳۰ دقیقه‌ای یا بیشتر با افزایش شاخص‌های سلامت ضعیف‌تر مرتبط است که شامل BMI بالاتر، سطح قند خون ناشتا، و خوانش مختلف فشار خون بود.

محققان دریافتند که دوره‌های استراحت طولانی‌تر بیش از ۳۰ دقیقه با نرخ چاقی بالاتر و شاخص‌های سلامت ضعیف‌تر مانند سطوح بالاتر فشار خون مرتبط است.

در مقایسه، افرادی که استراحت کوتاه‌تر یا چرت‌های کمتر از ۳۰ دقیقه داشتند، در معرض خطر ابتلا به چاقی یا سندرم متابولیک نیستند.

محققان دریافتند افرادی که بیش از نیم ساعت چرت می‌زدند، ۲.۱٪ افزایش در BMI داشتند و نمره MetS شان (نشان دهنده علائم سندرم متابولیک) تا ۸.۱٪ بود.

دکتر «مارتا گارولت» از دانشگاه مورسیا در اسپانیا و نویسنده این مطالعه، می‌گوید: «ساعت بیولوژیکی بر تنظیم هورمون تأثیر می‌گذارد، بر خلق و خو، تمرکز، عملکرد فیزیکی تأثیر می‌گذارد. بنابراین منطقی است که چرت زدن طولانی‌تر بر نحوه عملکرد ساعت بیولوژیکی و سپس تنظیم هورمونی و متابولیسم تأثیر بگذارد.»

برچسب ها: خواب چاقی دیابت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: