به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، همزمان با ۲۴ مهر روز جهانی غذا، مهدی پیرصالحی، استفاده از فناوریهای نوین و دادهمحوری در پایش فرآوردهها و افزایش آگاهی عمومی تأکید کرد و گفت: ایمنی و سلامت غذایی از ارکان توسعه پایدار است و ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی، نیازمند همکاری تمامی بخشهای دولتی و خصوصی است.
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو متولی اصلی در نظارت بر سلامت مواد غذایی محسوب میشود، افزود: این سازمان با اجرای طرحهای پایش و کنترل کیفی، تلاش دارد زنجیره تأمین غذا در همه مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای غذایی را ایمنتر کند.
رئیس سازمان غذا و دارو همچنین به نقش فناوریهای نوین در ارتقای نظام نظارت اشاره کرد و گفت: توسعه سامانههای هوشمند، شفافیت و سرعت تصمیمگیری در حوزه غذا را افزایش داده است.
پیرصالحی با تبریک روز جهانی غذا به تمامی تولیدکنندگان، کارشناسان، پژوهشگران و ناظران حوزه غذا، از تلاشهای آنان در جهت تأمین ایمنی غذایی کشور قدردانی کرد.
تاکید پیرصالحی بر نقش فناوری در آینده تغذیه کشور
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، همزمان با ۲۴ مهر روز جهانی غذا، مهدی پیرصالحی، استفاده از فناوریهای نوین و دادهمحوری در پایش فرآوردهها و افزایش آگاهی عمومی تأکید کرد و گفت: ایمنی و سلامت غذایی از ارکان توسعه پایدار است و ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی، نیازمند همکاری تمامی بخشهای دولتی و خصوصی […]
- ارسال توسط : خبر 24
- 4 بازدید
- بدون دیدگاه