• امروز : دوشنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
کل 594 امروز 9
1

نان نقشی کلیدی در تأمین انرژی دارد

  • کد خبر : 2423
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
نان نقشی کلیدی در تأمین انرژی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، نان به عنوان اصلی‌ترین ماده غذایی در سفره ایرانیان، نقشی کلیدی در تأمین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد. با این حال، شیوه خرید و نگهداری نان می‌تواند تأثیر بسزایی بر سلامت افراد و همچنین میزان ضایعات غذایی در جامعه داشته باشد. روش خرید و نگهداری نان: […]

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، نان به عنوان اصلی‌ترین ماده غذایی در سفره ایرانیان، نقشی کلیدی در تأمین انرژی و مواد مغذی روزانه دارد. با این حال، شیوه خرید و نگهداری نان می‌تواند تأثیر بسزایی بر سلامت افراد و همچنین میزان ضایعات غذایی در جامعه داشته باشد.
روش خرید و نگهداری نان:
۱) نانی را انتخاب کنید که بیش از حد سوخته یا خمیر نباشد. نان‌های خیلی تیره یا نیم‌پز برای سلامت مضر هستند.
2) در هنگام خرید حتماً اجازه دهید بخار نان تخلیه شده و سرد شود .
3) در زمان انتقال نان به منزل آن را در پوشش پارچه‌ای قرار دهید .
۴) در صورتی که بیش از نیاز یک وعده نان خریده‌اید حتماً نان را قبل از بیات شدن به برش‌های کوچک تقسیم کرده و در کیسه‌های مخصوص در فریزر نگهداری نم
نمائید .۵) چند دقیقه قبل از مصرف، نان را از فریزر در آورده و در هوای آزاد نگهداری و یا گرم نموده و مصرف نمائید.
۶) گرم کردن اصولی: استفاده از فر یا توستر برای گرم کردن نان منجمد، مانع از تغییر بافت و کاهش کیفیت آن می‌شود.
نوع خرید و نگهداری نان نه تنها بر سلامت فردی و خانوادگی اثرگذار است، بلکه در کاهش ضایعات غذایی و ارتقای امنیت غذایی کشور نیز نقش مهمی دارد. توجه به این موضوع می‌تواند گامی مؤثر در جهت اصلاح الگوی مصرف و ارتقای فرهنگ تغذیه سالم در جامعه باشد.

لینک کوتاه : https://mednews.ir/?p=2423

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.