خبر فوری
کیفیت هوای تهران قابل قبول است ۲۷ هزار اهدای خون در سه شب قدر اهدا شد نجات ۱۹ نفر در پی آتش‌سوزی ساختمانی در میدان امام حسین (ع) کیفیت هوای تهران قابل قبول است تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است
۱۷:۲۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۰۴

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۶ میلیون بطری آنتی‌بیوتیک خوراکی تا پایان هفته جاری وارد می‌کنیم و در کنار فعالیت سه شیفت تولید داخلی، کمبود دارو رفع می‌شود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 ایرنا : رئیس سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۶ میلیون بطری آنتی‌بیوتیک خوراکی تا پایان هفته جاری وارد می‌کنیم و در کنار فعالیت سه شیفت تولید داخلی، کمبود دارو رفع می‌شود.
 
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سید حیدر محمدی در یک برنامه تلویزیونی گفت: اخیرا حجم زیادی حدود ۵۰ تن آنتی‌بیوتیک وارد کشور شد و به مردم تضمین می‌دهیم که ظرف هفته آینده مشکل کمبود آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی، سرم‌های تزریقی و شربت استامینوفن برطرف شود.   
 
وی از ارائه تسهیلات بانکی ۱۵ هزار میلیارد تومانی به صنایع داروسازی کشور خبر داد و اظهار داشت: پیش از این به بانک‌ها به صورت دستوری اعلام شده بود که تسهیلات بانکی را به صنعت داروسازی ارائه دهند؛ این تسهیلات با تضمین وزارت بهداشت صورت می‌گیرد.
 
محمدی ادامه داد: البته از طریق ستاد تنظیم بازار هم معاون اول رییس جمهور در این زمینه پیگیری کرد و دستور داد که بانک‌ها به ویژه بانک‌های دولتی از صنعت داروسازی کشور حمایت کنند.  
 
اگر اصلاح سیاست‌های ارزی انجام نمی‌شد، کمبودهای دارویی بیشتر بود
 
وی در مورد اصلاح سیاست‌های ارزی، گفت: اگر اصلاح سیاست‌های ارزی انجام نمی‌شد، کمبودهای دارویی بیشتر بود البته هنوز چند قلم داریم که به دلیل قیمت بالای آنها، سیاست ارزی‌ را در دارو اصلاح نکردیم.
 
حیدری اظهار داشت: در تجهیزات پزشکی هم فقط طرح اصلاح سیاست ارزی را برای ۲۰ درصد از تجهیزات اجرا کردیم؛ با توجه به اینکه فساد ارز ترجیحی بر هیچکس پوشیده نیست، حجم بالایی از قاچاق معکوس دارو نیز وجود داشت. طبق گفته وزیر بهداشت قبل از طرح دارویار ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون مصرف‌کننده دارو داشتیم زیرا دارو به خارج از مرزها قاچاق می‌شد. بسیاری از داروها به صورت کانتینر قاچاق می‌شدند که فراجا آنها را کشف می‌کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: برخی شرکت‌های واردکننده، ارز می‌گرفتند و دارو را نمی‌آوردند. واقعا اصلاح سیاست‌های ارزی دارو تصمیم شجاعانه‌ای بود و باید این تصمیم گرفته می‌شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: