خبر فوری
واردات ۵۰۰ هزار دوز واکسن پنتاوالان به کشور و تحویل آن به معاونت بهداشتی آیین تکریم و معارفه رییس و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد معاون برنامه‌ریزی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو:تحریم‌ها مانع پیشرفت تجهیزات پزشکی نخواهند شد ضرورت نوسازی و جایگزینی آمبولانس های فرسوده آخرین برآوردها از تجهیزات پزشکی پیش‌بینی رشد بودجه دارویار در سال ۱۴۰۴؛ احتمال تغییر نرخ ارز تجهیزات پزشکی جدول مقایسه میزان برق ایران با 10 کشور پیشتاز آیا اهمیت تجهیزات پزشکی برای ظفرقندی کمتر از دارو است؟! اولین محموله تجهیزات پزشکی هلال احمر به آفریقا صادر شد واکسن کریر: ابزاری ضروری برای حمل و نگهداری واکسن در دماهای مناسب نخستین دستگاه آنالیز اسپرم زنده در جهان به بازار عرضه شد سند هوشمند سازی سلامت تدوین شده است معدوم سازی بیش از ۳۰ تن آبمیوه غیر مجاز در شهر ایوانکی توسط دانشگاه علوم پزشکی سمنان تا ۱۲ آبان ماه/تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی از مرز ۱/۹ میلیارد دلار گذشت فرسودگی شغلی تهدیدی جدی برای پرستاران
۰۹:۲۷ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۸۰
مطالعات نشان می دهد؛

به گفته محققان، مصرف بیش از حد گوشت قرمز و قند با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات جدید نشان می‌دهد عوامل محیطی، از جمله مصرف گوشت قرمز و قند، ممکن است در افزایش بروز سرطان روده بزرگ در بین جوانان نقش داشته باشد.

این تحقیق نشان داد که افراد زیر ۵۰ سال مبتلا به سرطان کولورکتال (سرطان روده بزرگ) در مقایسه با بیماران مسن‌تر، میزان پایین‌تری از سیترات- محصول جانبی تبدیل غذا به انرژی - داشتند.

این مطالعه همچنین تفاوت‌های قابل توجهی را در متابولیسم پروتئین و کربوهیدرات نشان داد که نشان می‌دهد مصرف گوشت قرمز و قند به طور بالقوه می‌تواند در ایجاد سرطان روده بزرگ در گروه‌های سنی جوان‌تر نقش داشته باشد.

به گفته محققان، طی دو تا سه دهه گذشته تشخیص سرطان روده بزرگ در بین افراد جوان افزایش یافته است.

دلیل دقیق این روند هشدار دهنده نامشخص است، اما با داده‌های اخیر به دست آمده، اکنون شواهدی از این فرضیه وجود دارد که عوامل محیطی ممکن است مسئول این افزایش باشند.

این یافته‌ها حاکی از آن است که عواملی مانند مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های شیرین شده با قند یا گوشت قرمز و همچنین چاقی، ممکن است از عوامل خطر ابتلاء به سرطان کولورکتال در سنین جوانی باشد.

محققان می‌گویند: «اکثر دستورالعمل‌ها محدود کردن مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده را توصیه می‌کنند، به خصوص اگر سابقه قبلی سرطان در خانواده باشد. علاوه بر این، الکل یک فاکتور سرطان زا اصلی است و باید تا حد امکان از مصرف آن نیز اجتناب شود.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: