خبر فوری
رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه یادداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی: سالها مشعل ما پیشرو دنیا بود اطلاعیه جدید مرکز سنجش پزشکی کشور پیرامون رسیدگی به اعتراضات دستیاری پزشکی دوره ۵۱ و انتشار کارنامه جدید تامین ۸۱۲ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌ها در فارس بررسی کامل فواید آب پیاز برای مو علل مختلف گرفتگی گوش و روش های درمان آن
۱۱:۱۷ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۳۷

متخصصان سلامت معمولا استفاده از محصولات لبنی کم چرب را به منظور محدود کردن مصرف چربی‌های اشباع شده و کاهش خطر بیماری قلبی توصیه می‌کنند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 ایسنا:متخصصان سلامت معمولا استفاده از محصولات لبنی کم چرب را به منظور محدود کردن مصرف چربی‌های اشباع شده و کاهش خطر بیماری قلبی توصیه می‌کنند.

با این حال بازبینی مطالعات پیشین نشان می دهد به دلیل اینکه لبنیات و گوشت دارای اسیدهای چرب متفاوتی هستند، چربی اشباع شده موجود در لبنیات ممکن است همانند چربی اشباع شده حاصل از گوشت، اثرات مضری بر سلامت قلب نداشته باشد.

برخلاف گوشت که دارای اسیدهای چرب با زنجیره بلند است، لبنیات دارای نسبت بیشتری از اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و متوسط هستند. اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و متوسط ​​تأثیر متفاوتی بر سلامت قلب دارند و حتی ممکن است فوایدی نیز داشته باشند.

برای مثال محصولات تخمیر شده مانند ماست و کفیر (کِ‍فیر، نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانه‌های کفیر است که سرمنشأ آن کوه‌های قفقاز در روسیه می‌باشد) حاوی پروبیوتیک هستند که میکروارگانیسم های مفیدی بوده و فواید سلامتی دارند.

تحقیقات نشان می دهد که مصرف آنها با کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری قلبی نیز مرتبط است.

به گزارش "هلث لاین"، با این وجود هیچ شواهد قطعی و ثابت‌شده‌ای در مورد اینکه آیا چربی لبنیات به سلامت قلب کمک می کند یا برای آن مضر است، وجود ندارد و متخصصان در این زمینه اختلاف نظرهایی دارند.

علاوه بر این بخشی از مطالعات تغذیه‌ای نیز حاکی از آن است که همه محصولات لبنی به لحاظ تاثیرگذاری روی قلب و عروق برابر نیستند و بنابر لازم است افراد با توجه به شرایط جسمی خود اطلاعات بیشتری نسبت به تاثیر انواع مختلف مواد لبنی بر سلامت قلب کسب کنند.

به عنوان نمونه، انجمن قلب استرالیا در مقاله‌ای تاکید کرده است که شیر، ماست و پنیری که طعم‌دار نشده می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب باشد.

در واقع تحقیقات در مورد لبنیات نتایج پیچیده ای را به همراه داشته است. به طور کلی شیر، ماست و پنیر (بدون طعم) تأثیر "خنثی" بر سلامت قلب شما دارند به این معنی که این غذاها خطر بیماری قلبی را افزایش یا کاهش نمی‌دهند.

اما در عین حال مصرف کره، خامه و بستنی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب توصیه نمی‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: