
در نشست ستاد وزارت بهداشت، محمدرضا ظفرقندی بر اهمیت اجرای کامل برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در کشور تأکید کرد و تأمین منابع مالی پایدار، ارتباط مؤثر میان سطوح خدمات و پرداخت بهموقع به پزشکان را از ارکان موفقیت این برنامه دانست.
به گزارش مدنیوز، محمدرضا ظفرقندی در این نشست که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به اجرای نظام ارجاع در سطح دو خدمات و ارائه بازخورد به سطح یک، گفت: مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در این زمینه اقداماتی را به منظور ارتباط سطوح یک و دو خدمات و تکمیل نقشه ارجاع انجام داده است.
وی نقش نظام پرداخت در اجرای برنامه پزشکی خانواده را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: پرداختها در این برنامه باید بر دو اصل مهم استوار باشد؛ یکی اینکه پرداختها باید به اندازهای باشد که موجب ارتقای انگیزه خدمت رسانی شود و مهمتر از آن، پرداخت به موقع است که همانند پرداخت با تاخیر کارانه نشود.
وزیر بهداشت از آغاز اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در سطح روستاها و شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر در اکثر دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: برخی دانشگاهها هنوز شرایط اجرای این برنامه را مهیا نکرده اند که به مرور انجام میشود.
ظفرقندی یکی از عوامل موفقیت اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در کشور را تامین منابع مالی پایدار و به هنگام دانست و گفت: رییس جمهور پیگیری جدی در خصوص اجرای این برنامه دارد و باید تخصیص و تامین منابع مالی مورد نیاز به طور مستمر صورت گیرد.
جعفر قائم پناه نیز با اشاره به اهمیت اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع برای دولت و رییس جمهور، از آمادگی و استقبال استانداران برای اجرای بهتر این برنامه در سراسر کشور خبر داد.
در این نشست گزارشهایی از سوی دکتر رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت و دبیر ستاد اجرایی برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع و روسای کمیتههای تخصصی این ستاد، ارائه شد.