خبر فوری
سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت پیاده سازی نظام مراقبت غذا و تغذیه در شبکه بهداشتی کشور هشدار درباره شیوع اندومتریوز در زنان سن بالای بارداری؛ زنگ خطر برای مادران آینده بیانیه معاون پرستاری وزارت بهداشت در وبینار روز جهانی پرستار کاهش ۳.۱ درصدی تلفات جاده‌ای در سال گذشته اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل قانون کار از سال ۱۴۰۴ برای کارکنان مشاغل کارگری نظام سلامت افزایش مبلغ اضافه‌کار پرتوکاران و آزمون استخدامی در مراحل نهایی پیگیری
۱۰:۰۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴
تعداد‌بازدید‌: ۴۲

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان کرد: مصرف تخم مرغ به صورت خام یا عسلی می‌تواند سبب انتقال میکروب‌ها و عوامل بیماری زا مانند سالمونلا به انسان و بروز مسمومیت شود.

به گزارش مدنیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخم مرغ خام محلی برای رفع تنبلی تخمدان و کم خونی مفید است؟ مطرح کرد: هیچ دلیل و مستند علمی برای تاثیر مصرف تخم مرغ خام محلی برای درمان تنبلی تخمدان و کم خونی وجود ندارد. علاوه بر این، مصرف تخم مرغ به صورت خام یا عسلی می‌تواند سبب انتقال میکروب‌ها و عوامل بیماری زا مانند سالمونلا به انسان و بروز مسمومیت شود.

زرده تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین بیوتین است که وجود پروتئینی به نام آویدین در تخم مرغ خام، مانع جذب آن در دستگاه گوارش می‌شود. گرما سبب از بین رفتن آویدین شده و جذب بیوتین موجود در تخم مرغ را افزایش می‌دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: