خبر فوری
سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت پیاده سازی نظام مراقبت غذا و تغذیه در شبکه بهداشتی کشور هشدار درباره شیوع اندومتریوز در زنان سن بالای بارداری؛ زنگ خطر برای مادران آینده بیانیه معاون پرستاری وزارت بهداشت در وبینار روز جهانی پرستار کاهش ۳.۱ درصدی تلفات جاده‌ای در سال گذشته اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل قانون کار از سال ۱۴۰۴ برای کارکنان مشاغل کارگری نظام سلامت افزایش مبلغ اضافه‌کار پرتوکاران و آزمون استخدامی در مراحل نهایی پیگیری
۰۹:۴۳ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد‌بازدید‌: ۲۲

در دیدار وزرای بهداشت ایران و عربستان در حاشیه هفتاد و هشتمین مجمع جهانی سلامت، دو طرف با هدف تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه سلامت، یادداشت تفاهم همکاری امضا و بر گسترش دیپلماسی سلامت تأکید کردند.

به گزارش مدنیوز، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه هفتاد و هشتمین مجمع جهانی بهداشت با فهد عبدالرحمن الجلاجل، وزیر بهداشت عربستان سعودی، دیدار و گفتگو کرد.

ظفرقندی با اشاره به گسترش همکاری‌ها در سطح مقامات ارشد دو کشور، ابراز امیدواری کرد که دیپلماسی سلامت نیز در زمینه‌های علمی، بهداشتی و درمانی توسعه یابد.

وی افزود: همکاری‌های خوبی در حوزه سلامت، به‌ویژه در زمینه سلامت زائران حج، بین دو کشور وجود دارد. انتظار می‌رود این همکاری‌ها بیش از پیش تقویت شود. جمهوری اسلامی ایران در حوزه مراقبت‌های بهداشتی اولیه، شبکه‌های بهداشت و درمان، خدمات تخصصی پزشکی، دارو و تجهیزات پزشکی و آموزش پزشکی از توانمندی بالایی برخوردار است. امیدواریم با امضای تفاهم‌نامه و تشکیل کارگروه مشترک، بتوانیم از این ظرفیت‌ها در راستای منافع دو ملت بهره‌مند شویم.

عبدالرحمن الجلاجل، وزیر بهداشت عربستان نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این دیدار، گفت: دو کشور ایران و عربستان زمینه‌های همکاری بسیار خوبی در حوزه سلامت دارند. پیش‌نویس این تفاهم‌نامه از قبل آماده شده بود و امضای آن می‌تواند به گسترش همکاری‌ها، به‌ویژه در زمینه امنیت سلامت جهانی، حج و عمره، بیمارستان‌های هوشمند و تربیت نیروی انسانی متخصص، کمک شایانی کند.

در ادامه علی جعفریان، مشاور عالی وزیر بهداشت نیز خاطرنشان کرد: ایران، عربستان، مصر و امارات در حوزه پیوند کبد فعالیت‌های قابل توجهی دارند و ایران و عربستان می‌توانند همکاری‌های مؤثری را در این زمینه سامان دهند.

در پایان این دیدار، ظفرقندی از وزیر بهداشت کشور عربستان برای بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های حوزه سلامت ایران دعوت به عمل آورد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: