خبر فوری
سیستم اسکن مغز خودکار تورینگ مدیکال مجوز FDA را گرفت کشف محموله ۵۰ میلیارد ریالی تجهیزات پزشکی قاچاق در اصفهان بی‌دی گروه محصولات مراقبت‌های ویژه ادواردز لایف ساینسز را خرید راه‌اندازی دوره آموزشی کولونوسکوپی فوجی فیلم در ۱۶ کشور شهادت امام رضا (ع) تسلیت باد تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی برای تامین برق، گازوئیل آزاد می‌خرند عارف لیست داروهای وارداتی مشمول «حقوق گمرکی و مالیات ارزش افزوده یک درصدی» را ابلاغ کرد کیت تشخیص نیاز به شیمی‌درمانی تولید ایران مجوز مصرف گرفت دستگاه سی‌تی اسکن ۳۲ اسلایس بیمارستان ولیعصر جغتای به بهره‌برداری رسید ۱۹  الی ۲۲ مهرماه۱۴۰۳ اولویت وزارت بهداشت جلوگیری از جهش قیمت تجهیزات پزشکی است وعده وزیر بهداشت: تزریق ۵ همت نقدینگی به حوزه دارو مجوز نخستین دستگاه دوزبندی خودکار انسولین برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ صادر شد خبری دروغ درباره حذف ارز ۴۲۰۰ منتشر کردند، ما با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی موافق بودیم «صولت مرتضوی» رئیس هیأت مدیره بنیاد برکت و «سپهر خلجی» مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام شد
۱۰:۲۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۸۷۲
مطالعات نشان می دهد؛

تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاهای گیاهی غنی از ترکیبات مهم غذایی می توانند با افزایش سن، احتمال ابتلا به ضعف و سستی را کاهش دهند.

به گزارش مدنیوز با استناد به گزارش مدیسن نت محققان بیان کرده‌اند که میوه‌هایی مانند سیب و شاه توت حاوی فلاونوئیدی به نام کوئرستین هستند که ممکن است عامل اصلی در جلوگیری از شکنندگی و ضعف باشد.

استیون اوئی، از مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکونس در بوستون، تأکید کرده است: "یافته‌های ما نشان می‌دهد که با هر افزایش ۱۰ میلی‌گرم در مصرف فلاونول‌ها در روز، احتمال شکنندگی و ضعف تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد. به راحتی می‌توانید روزانه ۱۰ میلی‌گرم فلاونول مصرف کنید، زیرا یک سیب متوسط حدود ۱۰ میلی‌گرم فلاونول دارد."

تقریباً ۱۰ تا ۱۵ درصد از افراد سالمند به ضعف مبتلا می‌شوند. این سندرم باعث افزایش خطر سقوط، شکستگی استخوان، ناتوانی، بستری شدن در بیمارستان و مرگ می‌شود.

نویسندگان مطالعه اعلام کرده‌اند که توصیه‌های غذایی برای جلوگیری از ضعف عمدتاً بر تمرکز بر پروتئین است، اما بسیاری از مواد غذایی دیگر نیز فواید سلامتی دارند.

با این حال، بر اساس گفته محققان، اگرچه ارتباط مستقیمی بین مصرف کل فلاونوئید و ضعف وجود ندارد، اما مصرف بالاتر فلاونول‌ها (زیرگروهی از فلاونوئیدها) با احتمال کمتری برای ابتلا به ضعف مرتبط است.

اوئی بیان کرد: "به طور خاص، مصرف بالاتر کوئرستین فلاونوئیدی با پیشگیری از ضعف ارتباط مهمتری دارد."

تیم تحقیقاتی اعلام کرده است که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی مرتبط با فلاونول‌ها یا کوئرستین برای درمان ضعف تمرکز تمرکز کنند

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: