خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۲:۲۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۳۳۷

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ظهر جمعه با حضور در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب از بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست بازدید کرد.

به گزارش مدنیوز به نقل از شهر و به نقل از روابط عمومی نمایشگاه شهرآفتاب، در این بازدید، «شینا انصاری» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان محیط زیست وزیر بهداشت  ضمن اینکه «محمدرضا ظفرقندی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آخرین دستاوردهای زیست‌محیطی، راهکارهای خلاقانه و ایده‌های نوآورانه در حوزه محیط زیست و آب و هوا دیدن و با فعالان این حوزه گفتگو کرد.

وزیر بهداشت در بازدید از غرفه‌های تخصصی پسماند و انرژی خورشیدی اظهار کرد: هرچه مدیریت پسماندها با روش‌های کارآمدتر و سازگار با محیط زیست انجام شود، گامی موثرتر در راستای حفظ و نگهداری محیط زیست خواهد بود.

در این دیدار فرشید مهرشاد معاون نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب که  وزیر بهداشت را همراهی می کرد از آمادگی نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب برای ایجاد دهکده سلامت خبر داد.

بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست با شعار «مشارکت همگانی، اقتصاد سبز، آینده پایدار» از ۲۸ آذر تا اول دی ۱۴۰۳ در حال برگزاری است.

در این رویداد بیش از ۲۵۰ شرکت داخلی و خارجی حضور دارند که ۵۰ شرکت دانش‌بنیان است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: