خبر فوری
قیمت هر سمعک به طور متوسط حدود ۲۰ میلیون تومان/درخواست وزارت بهداشت از بیمه‌ها موفقیت مخترع ایرانی در ساخت اولین قلب مصنوعی هیدرو مگنتیک فراخوان همکاری روابط عمومی پیگیری مشکلات قضایی برخی اعضای جامعه پزشکی ویژه برنامه نکوداشت مقام پزشک در باغ عفیف آباد شیراز ثبت نام دومین کنگره بین‌المللی کنسرژنومیکس CGC2024 اطلاعیه اداره تسهیلات صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی فراخوان کشوری رئیس شورایعالی نظام پزشکی برای واقعی کردن تعرفه؛ این فناوری خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را با استفاده از اسکن چشم ارزیابی می‌کند افتتاح تجهیزات پزشکی جدید مرکز تصویربرداری مجتمع بیمارستانی امیراعلم يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِی. روز جهانی بهداشت محیط همکاری دو غول تجهیزات پزشکی در حوزه جراحی ستون فقرات چند برابر شدن هزینه تامین قطعات تجهیزات پزشکی با حذف ارز ترجیحی
۱۸:۳۲ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۶۰

به گفته محققان، نتایج یک مطالعه جدید هیچ مدرکی مبنی بر افزایش بروز سندرم گیلن باره در پی دریافت واکسن کووید۱۹ نشان نمی دهد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 مهر: به گفته محققان، نتایج یک مطالعه جدید هیچ مدرکی مبنی بر افزایش بروز سندرم گیلن باره در پی دریافت واکسن کووید۱۹ نشان نمی دهد.
 
 به نقل از هلث دی نیوز، «مصطفی جعفری»، نویسنده اول مطالعه و دانشجوی پزشکی در دانشکده پزشکی راتگرز نیوجرزی، گفت: «این اطلاعات می‌تواند به حصول اطمینان از اعتماد به واکسن‌ها کمک کند.»
 
پس از دریافت گزارش‌های اولیه از ارتباط احتمالی، سازمان غذا و داروی ایالات متحده در جولای ۲۰۲۱ هشداری صادر کرد مبنی بر اینکه افرادی که واکسن کووید دریافت می‌کنند ممکن است در معرض خطر بیشتر ابتلاء به بیماری عصبی نادری باشند که به اعصاب حمله می‌کند و گاهی اوقات کُشنده است. سندرم گیلن باره اغلب به دلیل عفونت باکتریایی ایجاد می‌شود، بنابراین می‌تواند ردیابی منبع سندرم را دشوارتر کند.
 
جعفری در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «گزارش‌های اولیه فقط می‌گفتند که فرد واکسینه شده چند هفته بعد به سندرم گیلن باره مبتلا شده است. اما ممکن بود در آن زمان عفونتی داشته باشند که به واکسن ربطی نداشت.»
 
محققان تصمیم گرفتند تا بفهمند که آیا واکسن خطری در ابتلاء به سندرم دارد یا خیر.
 
محققان داده‌ها را به سه دوره زمانی تقسیم کردند: آن‌ها از زمان قبل از شروع پاندمی و فاصله زمانی قبل از ایجاد واکسن‌ها به عنوان دوره‌های کنترل استفاده کردند که می‌توانستند با زمان پس از ارائه واکسن‌ها به مردم مقایسه کنند.
 
این تیم محاسبه کرد که در هر دوره زمانی چند واکسن تزریق شده است.
 
این تجزیه و تحلیل همچنین شامل گزارش‌های نامطلوب در مورد واکسن‌های آنفلوانزا، HPV، مننژیت و ذات‌الریه بود.
 
جعفری گفت: «در مشاهده اولیه ما دریافتیم در حالی که گزارش‌های بیشتری از سندرم گیلن باره پس از واکسن کووید ۱۹ در مقایسه با سایر واکسن‌ها وجود دارد، اما این میزان از بروز سندرم گیلن باره در جمعیت عمومی بالاتر نبود.»
 
او افزود: «واکسن کووید از نظر آماری با افزایش خطر ابتلاء به سندرم گیلن باره مرتبط نیست.»
 
محققان قصد دارند به بررسی سایر ارتباط‌های احتمالی بین واکسن‌ها و بیماری‌ها ادامه دهند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: