خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۷:۲۶ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۴۵

بیماری عروق کرونر زمانی اتفاق می افتد که پلاک در رگ های خونی که خون را به قلب می رسانند، ایجاد می شود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مهر:بیماری عروق کرونر زمانی اتفاق می افتد که پلاک در رگ های خونی که خون را به قلب می رسانند، ایجاد می شود.
 
 به نقل از مدیکال نیوز، انتخاب‌های سبک زندگی مانند رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری عروق کرونر را افزایش دهد.
 
قلب خون و مواد مغذی را در سراسر بدن پمپاژ می‌کند و سلامت قلب را برای سلامت کلی ضروری است. بیماری عروق کرونر می‌تواند منجر به مشکلات شدید قلبی از جمله حملات قلبی شود. محققان هنوز در حال بررسی عوامل خطر ابتلاء به بیماری عروق کرونر و اینکه چگونه افراد می‌توانند اقدامات لازم را برای جلوگیری از آن انجام دهند، هستند.
 
مطالعه اخیر نشان داد که رژیم‌های غذایی سرشار از غلات تصفیه شده، که شامل برنج سفید، آرد سفید و نان سفید می‌شود، با افزایش خطر ابتلاء به بیماری زودرس عروق کرونر مرتبط است.
 
در مقابل، آنها دریافتند که رژیم غذایی سرشار از غلات کامل با کاهش خطر ابتلاء به بیماری زودرس عروق کرونر مرتبط است.
 
محققان در این مطالعه مصرف غلات و خطر مرتبط با بیماری عروق کرونر زودرس را بررسی کردند. آنها به طور خاص به بررسی این خطر در جمعیت ایران پرداختند.
 
این مطالعه شامل بیش از ۲۰۰۰ شرکت کننده، از جمله ۱۳۶۹ شرکت کننده مبتلا به بیماری عروق کرونر زودرس بود. این افراد با یک گروه کنترل شامل ۱۱۶۸ شرکت کننده که بیماری عروق کرونر زودرس نداشتند، مقایسه شدند. محققان از پرسشنامه‌های مصرف غذا و ارزیابی رژیم غذایی برای بررسی میزان مصرف غلات کامل و مصرف غلات تصفیه شده شرکت کنندگان استفاده کردند.
 
این مطالعه جالبی است که مصرف غلات تصفیه شده را در مقایسه با مصرف غلات کامل در بیمارانی که در معرض خطر بالای بیماری قلبی هستند مقایسه می‌کند.
 
نویسندگان مطالعه دریافتند که رژیم‌های غذایی با مصرف غلات تصفیه شده با افزایش خطر ابتلاء به بیماری زودرس عروق کرونر مرتبط است. از طرف دیگر، رژیم‌های غذایی با مصرف غلات کامل با کاهش خطر ابتلاء به بیماری زودرس عروق کرونر همراه بود.
 
داده‌های این مطالعه یادآوری می‌کند که چگونه رژیم غذایی می‌تواند بر سلامت قلب تأثیر بگذارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: