خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۶:۰۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۰۰

املت سبزیجات، یک صبحانه کامل و مغذی و گرم برای روز‌های سرد پاییزی و زمستانی است که می‌تواند تمامی نیاز‌های تغذیه‌ای دانش‌آموزان را تامین کند.

تحقیقات ثابت کرده‌اند که مصرف صبحانه، مخصوصا صبحانه‌های حاوی پروتئین زیاد، می‌تواند تاثیر مثبتی بر افزایش قدرت تمرکز و یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد.

از طرف دیگر، بعضی از مطالعات نشان می‌دهند که دانش‌آموزان، مخصوصا قبل از سن ۱۲ سالگی، علاقه بیشتری به مصرف صبحانه‌های گرم دارند.

املت سبزیجات، یک صبحانه کامل و مغذی و گرم برای روز‌های سرد پاییزی و زمستانی است که می‌تواند تمامی نیاز‌های تغذیه‌ای دانش‌آموزان را تامین کند.

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن زیتون مخصوص سرخ‌کردنی ۲ قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی پخته و خرد شده ۳۵۰ گرم (بهتر است از سیب‌زمینی ریز استفاده کنید و آن‌ها را بعد از پختن همراه با پوست در این املت بریزید)
ترکیب قارچ، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز خرد شده ۴ لیوان
پیازچه خرد شده ۳ شاخه
رزماری یا آویشن خشک ۱ قاشق چای‌خوری (می‌توانید از این سبزیجات به‌صورت تازه هم استفاده کنید)
تخم‌مرغ ۶ عدد
بیبی اسفناج ۲ لیوان
نمک نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

اولین نکته برای تهیه این صبحانه، این است که شما می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را از شب قبل بپزید، خرد کنید و کنار بگذارید تا مدت‌زمان پخت صبحانه به حداقل ممکن برسد.

روغن زیتون را در یک تابه نچسب بریزید و بخش سفید پیازچه‌ها را در آن تفت بدهید. بعد از حدود ۱ دقیقه که عطر پیازچه بلند شد، می‌توانید قارچ و کدو سبز و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه کنید.

حدود ۸ دقیقه تمامی مواد را با یکدیگر تفت بدهید تا سبزیجات کاملا نرم شوند.

آویشن یا رزماری را به این ترکیب اضافه کنید و سپس سیب‌زمینی‌های پخته‌شده را به سایر مواد داخل تابه بیفزایید.

بعد از اینکه همه مواد را به‌خوبی با یکدیگر تفت دادید، سبزیجات را به کناره‌های تابه منتقل کنید و اجازه دهید تا وسط تابه به اندازه یک دایره بزرگ خالی شود.

تخم‌مرغ‌ها، قسمت سبز پیازچه و بیبی اسفناج‌ها را داخل تابه بریزید و این ترکیبات را با حرارت ملایم تفت بدهید تا تخم‌مرغ ببندد و اسفناج و پیازچه هم کمی سبک شوند.

در این مرحله می‌توانید نمک را اضافه کنید و تمامی مواد را برای یکدست شدن با یکدیگر هم بزنید.

شما می‌توانید برای افزایش ارزش تغذیه‌ای این صبحانه، آن را همراه با انواع نان‌های سبوس‌دار یا نان تست جو برای دانش‌آموزان سرو کنید.

در این صبحانه بسیار سالم و مغذی می‌توان از انواع سبزیجات مورد علاقه بچه‌ها استفاده کرد.

ارزش تغذیه‌ای

هر وعده مصرفی از این صبحانه حاوی ۲۵۴ کیلوکالری انرژی، ۱۲.۴ گرم پروتئین، ۱۹.۷ گرم کربوهیدرات، ۴.۳ گرم فیبر غذایی، ۴.۵ گرم قند، ۱۴.۲ گرم چربی، ۲۷۹ میلی‌گرم کلسترول، ۲۹۳۶ واحد بین‌المللی ویتامین A، ۸۷.۳ میلی‌گرم ویتامین C، ۷۳.۶ میکروگرم فولات، ۷۲.۵ میلی‌گرم کلسیم، ۲.۸ میلی‌گرم آهن، ۳۳.۶ میلی‌گرم منیزیم، ۷۱۳.۸ میلی‌گرم پتاسیم و ۴۱۵ میلی‌گرم سدیم است.

منبع: برنا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: