خبر فوری
آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه یادداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی: سالها مشعل ما پیشرو دنیا بود
۲۰:۱۰ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۷۸

مصرف زیاد نمک باعث افزایش استرس در بدن می‌شود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: مصرف زیاد نمک باعث افزایش استرس در بدن می‌شود.
 
به نقل از ارث، نتایج یک مطالعه جدید دانشگاه ادینبورگ انگلستان نشان داد مصرف بیش از حد مواد غذایی شور می‌تواند منجر به افزایش سطح استرس شود.
 
محققان دریافتند زمانی که موش‌ها با رژیم‌ غذایی پرنمک تغذیه می‌شوند، سطح هورمون استرس ۷۵ درصد افزایش می‌یابد.
 
کارشناسان امیدوارند یافته‌های آن‌ها بازنگری در سیاست‌های بهداشت عمومی در مورد مصرف نمک را تشویق کند که در نهایت می‌تواند تولیدکنندگان را به کاهش میزان سدیم در مواد غذایی فرآوری شده سوق دهد.
 
در حالی که انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که بزرگسالان باید کمتر از چهار گرم نمک در روز مصرف کنند، اکثر مردم بیش از ۲ برابر این مقدار را به‌ طور منظم مصرف می‌کنند.
 
محققان افزودند: مصرف زیاد نمک باعث بیماری‌های قلبی‌ و عروقی می‌شود و ممکن است در ابتلاء به بیماری‌های خودایمنی، برخی سرطان‌ها و اختلالات شناختی موثر باشد.
 
خطرات سلامتی ناشی از مصرف بیش از حد نمک به خوبی ثابت شده اما تاثیرات مهم آن بر رفتار افراد نامشخص باقی مانده است. برای بررسی کارشناسان روی موش‌هایی تمرکز کردند که از رژیم‌ غذایی پرنمک تغذیه می‌شدند و با آنچه بیشتر انسان‌ها مصرف می‌کنند، قابل مقایسه بود.
 
نتایج نشان داد رژیم‌ غذایی نمکی باعث افزایش سطح هورمون استرس در بین موش‌ها و ۲ برابر شدن پاسخ هورمونی آن‌ها به استرس محیطی شد. علاوه بر این مصرف زیاد نمک باعث افزایش فعالیت ژن‌هایی می‌شود که پروتئین‌هایی در مغز تولید و نحوه واکنش بدن به استرس را کنترل می‌کنند.
 
کارشناسان عنوان کردند که مطالعات بیشتری در حال انجام است تا بررسی شود که آیا نمک اضافی منجر به تغییرات رفتاری دیگری مانند اضطراب و پرخاشگری می شود یا خیر.
 
پروفسور متیو بیلی گفت: درک اینکه چگونه غذای پرنمک سلامت روان ما را تغییر می‌دهد گام مهمی برای بهبود سلامتی است. ما می‌دانیم که خوردن نمک زیاد به قلب، رگ‌های خونی و کلیه‌های ما آسیب می‌رساند. این مطالعه اکنون به ما می‌گوید که نمک زیاد در غذای ما نحوه مدیریت استرس مغز را نیز تغییر می‌دهد.
 
یافته‌های این مطالعه در مجله Cardiovascular Research منتشر شده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: