خبر فوری
میز الکترونیک آناتومی بدن، جایگزینی مطمئن برای تشریح اجساد استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی برای توسعه آموزش سلامت و انتقال آبشاری آموزش ها در کل جامعه استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی برای توسعه آموزش سلامت و انتقال آبشاری آموزش ها در کل جامعه افتتاحیه ایران مد/ سخنرانی دکتر سعیدلو رئیس انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی انجام نادرست عمل تغییر رنگ قرنیه محدوده میدان بینایی را محدود می‌کند الحاق تجهیزات جدید به ناوگان اورژانس کشور رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص بودجه پیشنهادی این سازمان در سال۱۴۰۴ توضیحاتی ارائه داد. این نرم‌افزار غربالگری مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند به شناسایی تنگی دریچه آئورت کمک کند رشد چشمگیر تجهیزات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی یک حلقه هوشمند پوشیدنی با گرید پزشکی به تائید FDA رسید امیدواری‌های جدید در درمان پارکینسون؛ نقش باکتری‌های روده در بهبود علائم حرکتی کنفرانس نکات بالینی در لنزهای تماسی سمینار احیای قلبی و ریوی برگزار می شود انعقاد تفاهم‌نامه اجرایی بین سازمان نظام پزشکی و وزارت رفاه جامعه پزشکی که همیشه با افتخار در صف مقدم ارائه خدمات بوده اند
۱۳:۳۴ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۴۷
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت؛

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از بازرسی نانوایی ها به منظور جلوگیری از مصرف جوش شیرین در پخت نان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر جندقی، روز چهارشنبه در سلسله نشست‌های خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه فجر، به موضوع سلامت نان در کشور اشاره کرد و گفت: غنی سازی نان با اسیدفولیک، یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت در راستای کاهش فقر آهن صورت می‌گیرد.

وی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره کرد و افزود: مقدمات این کار نیز فراهم شده و برنامه آن به سازمان غذا و دارو ارسال شده تا در کارخانجات تولید آرد اعمال شود.

جندقی به بازرسی‌های بهداشتی از نانوایی‌ها اشاره کرد و گفت: حدود ۶ هزار بازرس بهداشتی هر ماه یک بازدید از نانوایی‌ها انجام می‌دهند تا از بروز تخلفات بهداشتی جلوگیری کنند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر رسیدگی به شکایات بهداشتی از نانوایی‌ها ظرف ۲۴ ساعت تاکید کرد و افزود: علت اینکه شکایات از نانوایی‌ها در صدر شکایات بهداشتی مردم قرار دارد؛ مراجعات روزمره به نانوایی‌ها است.

وی به برنامه حداقل دخالت دست در فرآوری نان اشاره کرد و گفت: بخش اعظم نان کشور به شکل سنتی پخت می‌شود، که تلاش می‌کنیم نظارت بیشتری بر نانوایی‌ها صورت بگیرد.

جندقی با تاکید بر اینکه استفاده از جوش شیرین در نانوایی‌ها ممنوع است، تصریح کرد: جایگزین جوش شیرین، خمیر مایه است که نانوایی‌ها می‌بایست از آن استفاده کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: