خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۰:۲۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۱۵۷۰
مطالعات نشان می دهد؛

تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاهای گیاهی غنی از ترکیبات مهم غذایی می توانند با افزایش سن، احتمال ابتلا به ضعف و سستی را کاهش دهند.

به گزارش مدنیوز با استناد به گزارش مدیسن نت محققان بیان کرده‌اند که میوه‌هایی مانند سیب و شاه توت حاوی فلاونوئیدی به نام کوئرستین هستند که ممکن است عامل اصلی در جلوگیری از شکنندگی و ضعف باشد.

استیون اوئی، از مرکز پزشکی بث ایزرئیل دیکونس در بوستون، تأکید کرده است: "یافته‌های ما نشان می‌دهد که با هر افزایش ۱۰ میلی‌گرم در مصرف فلاونول‌ها در روز، احتمال شکنندگی و ضعف تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد. به راحتی می‌توانید روزانه ۱۰ میلی‌گرم فلاونول مصرف کنید، زیرا یک سیب متوسط حدود ۱۰ میلی‌گرم فلاونول دارد."

تقریباً ۱۰ تا ۱۵ درصد از افراد سالمند به ضعف مبتلا می‌شوند. این سندرم باعث افزایش خطر سقوط، شکستگی استخوان، ناتوانی، بستری شدن در بیمارستان و مرگ می‌شود.

نویسندگان مطالعه اعلام کرده‌اند که توصیه‌های غذایی برای جلوگیری از ضعف عمدتاً بر تمرکز بر پروتئین است، اما بسیاری از مواد غذایی دیگر نیز فواید سلامتی دارند.

با این حال، بر اساس گفته محققان، اگرچه ارتباط مستقیمی بین مصرف کل فلاونوئید و ضعف وجود ندارد، اما مصرف بالاتر فلاونول‌ها (زیرگروهی از فلاونوئیدها) با احتمال کمتری برای ابتلا به ضعف مرتبط است.

اوئی بیان کرد: "به طور خاص، مصرف بالاتر کوئرستین فلاونوئیدی با پیشگیری از ضعف ارتباط مهمتری دارد."

تیم تحقیقاتی اعلام کرده است که تحقیقات آینده باید بر مداخلات غذایی مرتبط با فلاونول‌ها یا کوئرستین برای درمان ضعف تمرکز تمرکز کنند

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: