خبر فوری
میز الکترونیک آناتومی بدن، جایگزینی مطمئن برای تشریح اجساد استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی برای توسعه آموزش سلامت و انتقال آبشاری آموزش ها در کل جامعه استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی برای توسعه آموزش سلامت و انتقال آبشاری آموزش ها در کل جامعه افتتاحیه ایران مد/ سخنرانی دکتر سعیدلو رئیس انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی انجام نادرست عمل تغییر رنگ قرنیه محدوده میدان بینایی را محدود می‌کند الحاق تجهیزات جدید به ناوگان اورژانس کشور رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص بودجه پیشنهادی این سازمان در سال۱۴۰۴ توضیحاتی ارائه داد. این نرم‌افزار غربالگری مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند به شناسایی تنگی دریچه آئورت کمک کند رشد چشمگیر تجهیزات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی یک حلقه هوشمند پوشیدنی با گرید پزشکی به تائید FDA رسید امیدواری‌های جدید در درمان پارکینسون؛ نقش باکتری‌های روده در بهبود علائم حرکتی کنفرانس نکات بالینی در لنزهای تماسی سمینار احیای قلبی و ریوی برگزار می شود انعقاد تفاهم‌نامه اجرایی بین سازمان نظام پزشکی و وزارت رفاه جامعه پزشکی که همیشه با افتخار در صف مقدم ارائه خدمات بوده اند
۱۳:۲۴ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۸۷۲

مدیرعامل شرکت آواپزشک وابسته به هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، از ۳ میلیون دلار صرفه جویی ارزی با تولید ۱.۲ میلیارد عدد سوزن سرنگ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احد نورمحمدی، اصلی‌ترین محصول شرکت را تولید سرسوزن‌های تزریقی دانست که در حوزه دیابت، دندانپزشکی و چشم پزشکی مصرف می‌شود.

وی گفت: محصولات ما به کشورهای عراق، تاجیکستان و گرجستان صادر می‌شود.

نورمحمدی با اشاره به تولید لوله‌های خونگیری تحت خلأ و بدون خلأ، افزود: در حال حاضر ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیون عدد سوزن تزریق تولید می‌کنیم اما ظرفیت تولید ما سالانه ۱.۲ میلیارد عدد است.

وی با اعلام اینکه سالانه ۸۰۰ میلیون عدد سرنگ در کشور مصرف می‌شود، گفت: ۳۰ درصد این تعداد را ما تولید می‌کنیم.

نورمحمدی همچنین از تولید ۶۰ درصد سرسوزن مورد نیاز در کشور خبر داد و افزود: حدود ۳ میلیون دلار صرفه جویی ارزی از محل تولید سرسوزن مصرفی برای کشور فراهم می‌کنیم.

در ادامه، مهدی مهدویان صدر مدیر تأمین و تجهیز بخش تشخیص آزمایشگاه هیأت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، گفت: زیر مجموعه‌های هیأت امنای ارزی معالجه بیماران با حداکثر سرعت در حال توسعه محصولات جدید در حوزه بومی‌سازی تکنولوژی‌های تشخیصی هستند و راهبرد این مجموعه‌ها، توسعه و تولید محصولاتی است که در کشور تولید نشده یا تأمین کنندگان پاسخگوی نیاز بازار نیستند.

وی افزود: بر طبق برنامه راهبردی این مجموعه، پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۳، کشور را از واردات سبد متنوعی از تست‌های مبتنی بر سنجش ایمنی به خصوص تست‌های تشخیص سریع کیفی و کمی و همچنین محصولات حوزه انعقاد و بانک خون بی‌نیاز کنیم و با کمک بهترین متخصصان داخلی نه تنها خدمات تشخیص ژنتیک مولکولی بی‌نظیری به هموطنان ارائه خواهیم کرد؛ در زمینه تولید معرف‌های مولکولی نیز گام‌های بسیار مؤثری برمی‌داریم.

مدیر تأمین و تجهیز بخش تشخیص آزمایشگاه هیأت امنای صرفه ارزی در معالجه بیماران خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات موجود، تست حوزه ناباروری سالانه تا ۱۸ میلیون یورو ارز به خود اختصاص داده و وارداتی است و ضرورت حرکت به سمت استقلال کامل در این حوزه را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: اکنون نیروهای متخصص، دانش و توانایی فنی لازم برای تولید محصولات را دارند و در حال طی مراحل فنی هستند و در صورت تأمین اعتبار، تولید و تأمین همه نیازهای کشور و رفع وابستگی به واردات را در این زمینه در بازه ۲ ساله شاهد خواهیم بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: