خبر فوری
روز جهانی بهداشت محیط همکاری دو غول تجهیزات پزشکی در حوزه جراحی ستون فقرات چند برابر شدن هزینه تامین قطعات تجهیزات پزشکی با حذف ارز ترجیحی شماره ۵۷ ماهنامه توسعه فناوری های نوین پزشکی نمایشگاه تجهیزات پزشکی استان گیلان افتتاح شد. سرمایه‌گذاری گسترده امارات در بیمارستان ملی کودکان در واشنگتن دستگاه تحریک عصبی سینرجیا برای درمان صرع با موفقیت روی دو بیمار کاشته شد موازی‌کاری در حوزه تجهیزات پزشکی/بالاخره متولی تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت است یا وزارت صمت؟! تمدید مهلت ارائه تاییدیه قیمت گذاری و توزیع کالا به نرخ مصوب برای رفع تعهد ارزی مناقصه خرید ۵۰۰ دستگاه پمپ سرنگ تولید داخل باشگاه سپاهان ملزم به خرید پنج دستگاه شوک اکسترنال و تحویل به مرکز پزشکی ایفمارک شد ۶۰۰ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی با بومی‌سازی تروکار لاپاراسکوپی انجام ۵ تا ۷ دقیقه‌ای آزمایش نوار مغز با یک دستگاه جدید برخی از لوله‌های تراکستومی شرکت آی‌سی‌یو مدیکال ممکن است باعث مرگ شوند! نخستین دستگاه پایش مداوم قند خون یک ساله در جهان مجوز ورود به بازار گرفت
۱۱:۴۷ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۱۳۸

طبق تحقیقات، از هر سه نفر، دو نفر پس از رسیدن به ۷۰ سالگی دچار اختلال شناختی می‌شوند. واضح است که حفظ سلامت مغز در این سنین بسیار مهم‌تر از پیش است. یکی از راه‌های انجام این کار، کاهش مصرف غذاهایی است که سلامت مغز را تهدید می‌کنند؛ زیرا این مواد غذایی، تأثیر مستقیمی بر مغز و غدد می‌گذارد.

به گزارش مدنیوز به نقل از خبرآنلاین از eatthis، غذاهای خاصی وجود دارند که مصرف آنها ممکن است برای مغز و عملکردهای آن ضرر داشته باشد؛ به خصوص اگر آنها را مرتب مصرف کنید. اگر به فکر سلامت مغز و عملکرد شناختی خود هستید، از مصرف این خوراکی‌ها اجتناب کنید:

 

۱) مرغ سوخاری

 

خوردن مکرر غذاهای سرخ‌شده، مانند مرغ سوخاری، هیچ فایده‌ای برای مغز ندارد و طبق تحقیقات، مصرف زیاد این غذاها خطر آسیب به سلامت شناختی را بالا می‌برد.

 

۲) پاستیل

 

تنقلاتی مانند پاستیل اساساً از قند خالص ساخته شده‌اند. مصرف بیش از حد قند با اختلال در حافظه و افزایش خطر زوال عقل مرتبط است.

 

۳) هات داگ

 

مصرف مکرر هات داگ و سایر گوشت‌های فرآوری‌شده، سلامت مغز را تهدید می‌کند. این مواد غذایی، خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون و هم‌چنین سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت را افزایش می‌دهند.

 

۴) دونات

 

دونات معمولاً دارای قند افزودنی است و سطح عملکرد شناختی را کاهش می‌دهد. هم‌چنین جزو خوراکی‌های سرخ‌شده و فوق فرآوری‌شده محسوب می‌شود که برای مغز ضرر دارد.

 

۵) نوشابه‌های رژیمی

 

در نوشابه‌های رژیمی به جای شکر از یک نوع شیرین‌کننده مصنوعی به نام آسپارتام استفاده می‌شود. مصرف بیش از اندازه آسپارتام سردرد، سرگیجه، تومور مغزی، نقص عضو جنین و بروز حملات صرع را در بر دارد.

 

برچسب ها: مغز انسان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: