خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۰۶:۵۵ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۲۱۱
ارسال نظرات

احمد مؤذن‌زاده نایب رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: یکی از مشکلاتی که فیزیوتراپ‌ها بسیار تجربه می‌کنند، ضوابط سخت‌گیرانه وزارت بهداشت است. سخت‌گیری در مورد صدور پروانه تأسیس و مسئولیت فنی و تمدید پروانه همکاران در سطح کشور است.

احمد مؤذن‌زاده نایب رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: یکی از مشکلاتی که فیزیوتراپ‌ها بسیار تجربه می‌کنند، ضوابط سخت‌گیرانه وزارت بهداشت است. سخت‌گیری در مورد صدور پروانه تأسیس و مسئولیت فنی و تمدید پروانه همکاران در سطح کشور است.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کل کشور: موذن زاده گفت: فیزیوتراپی جزو مؤسسات پزشکی است و پروانه آن را وزارت بهداشت صادر می‌کند. همچنین مراحل اداری صدور و تمدید پروانه مؤسسات فیزیوتراپی مطلوب نیست و از مسئولان وزارت بهداشت درخواست می‌کنم آئین‌نامه مربوطه را با کمک انجمن فیزیوتراپی ایران بازنگری کنند تا این ضوابط از حالت سخت‌گیرانه خارج شود.

وی ادامه داد: شورای عالی نظام پزشکی دو سال گذشته مصوب کرد، اگر وزارت بهداشت همکاری کند مراحل اداری صدور و تمدید مؤسسات فیزیوتراپی را در سازمان انجام دهند، اما این همکاری در وزارت بهداشت اتفاق نیفتاد.

 

 

پایان خبر/

نایب رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران افزود: موضوع بعدی تعرفه فیزیوتراپی بوده که مانند سایر تعرفه‌های پزشکی غیرواقعی و نازل است و نسبت به کشورهای اطراف و کشورهای پیشرفته تفاوت دارد که غیرواقعی است و براساس مبانی اقتصادی و هزینه تمام شده نیست و این موضوع مشکلات اقتصادی برای مؤسسات فیزیوتراپی ایجاد کرده است. مشکلات اقتصادی سبب شده تا بعضی از مؤسسات فیزیوتراپی تعطیل شوند و در این زمینه فعالیت نداشته باشند.

وی تاکید کرد: همکاران جوان نیز رغبتی برای فعالیت در این حوزه به دلیل هزینه‌های بالا ندارند و درآمدها به علت سخت‌گیری‌هایی که وجود دارد محدود است، بنابراین نیازمند واقعی شدن تعرفه‌ها هستیم‌. براساس قانون، فیزیوتراپی جزو خدماتی است که مشمول بیمه می‌شود و حداکثر ۳۰ درصد هزینه خدمات را مردم باید پرداخت کنند، در حالی‌که این میزان در حال حاضر ۵۰ درصد است و باید سازمان‌های بیمه بنیان مالی‌شان تقویت شود تا بتوانند خدمات مذکور را پوشش دهند.

موذن زاده در پایان گفت: باید با افراد مداخله‌گر که آموزش ندیده‌اند و افراد بدون صلاحیت که در فضای مجازی از تبلیغات غیرمجاز استفاده می‌کنند، برخورد قانونی شود.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: