خبر فوری
سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت پیاده سازی نظام مراقبت غذا و تغذیه در شبکه بهداشتی کشور هشدار درباره شیوع اندومتریوز در زنان سن بالای بارداری؛ زنگ خطر برای مادران آینده بیانیه معاون پرستاری وزارت بهداشت در وبینار روز جهانی پرستار کاهش ۳.۱ درصدی تلفات جاده‌ای در سال گذشته اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل قانون کار از سال ۱۴۰۴ برای کارکنان مشاغل کارگری نظام سلامت افزایش مبلغ اضافه‌کار پرتوکاران و آزمون استخدامی در مراحل نهایی پیگیری
۰۷:۴۲ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۴۲۶

کشک به دلیل داشتن پروتئین و چربی که هضم کربوهیدرات‌ها را کند می‌کند، می‌تواند باعث بهبود تنظیم سطح قند خون شود.

به گزارش مدنیوز به نقل از همشهری آنلاین، کشک یک محصول لبنی است که سرشار از پروبیوتیک‌ها، پروتئین‌ها، کلسیم، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و مزایای زیادی برای سلامتی به همراه دارد، برای نمونه مصرف کشک به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.

 

تقویت سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها

کشک منبع غنی کلسیم، فسفر و مواد معدنی ضروری برای حفظ تراکم استخوان‌ها و تقویت سلامت دندان‌ها است، سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرده است مواد معدنی زیادی در کشک وجود دارد که نقش مهمی در تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها دارد و خطر بروز پوکی استخوان را کاهش می‌دهد.

 

کاهش وزن

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مصرف کشک می‌تواند با کنترل اشتها و افزایش متابولیسم به کاهش مؤثر وزن کمک کند، محتوای پروتئین بالای آن باعث می‏‌شود افراد برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنند و پرخوری نکنند.

 

بهبود هضم غذا

کشک سرشار از پروبیوتیک‌ها است، این باکتری‌های مفید از میکروبیوم‌های سالم روده حمایت می‌کنند، این میکروبیوم نقش مهمی در هضم غذا، جذب مواد مغذی ضروری و پیشگیری از بروز مشکلات گوارشی دارد، مصرف منظم کشک می‌تواند به تعادل باکتری‌های روده، بهبود هضم غذا و کاهش مشکلات گوارشی مانند یبوست و سندرم روده تحریک‌پذیر کمک کند.

 

تقویت سیستم ایمنی

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که پروبیوتیک‌های موجود در کشک نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد، این باکتری‌های مفید تولید آنتی‌بادی‌ها را تحریک می‌کند، سلول‌های ایمنی را فعال می‌کند و توانایی بدن برای مقابله با عفونت‌ها و عوامل بیماری‌زا را افزایش می‌دهد، گنجاندن کشک در رژیم غذایی باعث تقویت مکانیسم‌های دفاعی بدن می‏‌شود و احتمال بروز بسیاری از بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

 

بهبود سلامت مو

کشک سرشار از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که به طور قابل‌توجهی باعث بهبود سلامت موها می‏‌شود، مصرف منظم این ماده غذایی باعث تقویت فولیکول‌های مو، کاهش ریزش مو و تغذیه پوست سر می‌‏شود، پروتئین‌ها و مواد مغذی موجود در کشک بافت مو را تقویت می‌کند و از رشد آن حمایت می‌کند.

 

کنترل سطح قند خون

مصرف کشک به دلیل داشتن پروتئین و چربی که هضم کربوهیدرات‌ها را کند می‌کند، می‌تواند باعث بهبود تنظیم سطح قند خون شود، آزاد شدن تدریجی قند در جریان خون از افزایش سریع سطح قند خون جلوگیری می‌کند، مصرف کشک برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مفید است، زیرا باعث حفظ سطح گلوکز پایدار می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: