خبر فوری
۲۳:۱۸ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۷۳

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از هشدار سازمان هواشناسی و آماده‌باش نجاتگران‌ هلال‌احمر در ۱۸ استان کشور خبر داد.

به گزارش مدنیوز، بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی از غرب کشور گفت: تیم‌های عملیاتی هلال احمر متشکل از امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر به حالت آماده باش کامل درآمدند.

وی افزود: فردا ششم بهمن ماه، بارش باران و برف را در ارتفاعات و مناطق سردسیر استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران، زنجان، تهران، البرز، قزوین، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، همدان، مرکزی و ارتفاعات اصفهان پیش رو داریم.

رئیس سازمان امداد و نجات از هم‌وطنان درخواست کرد که به هشدار‌های هواشناسی، سازمان راهداری و نهاد‌های امدادی توجه کنند و از تردد در ارتفاعات و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

هم‌وطنان عزیز در صورت بروز مشکل می‌توانند با شماره تماس ندای امداد و نجات ۱۱۲ هلال‌احمر به صورت شبانه‌روزی تماس بگیرند.

برچسب ها: امداد و نجات
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: