خبر فوری
۱۲:۰۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴
تعداد‌بازدید‌: ۳۲
رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد:

در طرح نوروزی ۱۴۰۴، رکورد تاریخی مصرف سوخت با ۱۶۴ میلیون لیتر در روز ۲۹ اسفند شکسته شد و همچنین تردد‌ها نسبت به سال گذشته ۵.۵ درصد افزایش یافت و به دلیل افزایش حجم ترافیک، برخورد با تخلفات حادثه‌ساز ۱۰۲ درصد رشد داشته و بیش از ۴۹ هزار وسیله نقلیه توقیف شده است.

به گزارش مدنیوز و به نقل از خبرگزاری خانه ملت، سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در صحن علنی امروز (سه شنبه، ۲۶ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کیفیت خدمات و اقدامات اجرایی دستگاه‌های مسئول در شبکه حمل و نقل کشور به مسافران در ایام نوروز ۱۴۰۴، گفت: طرح نوروزی امسال نسبت به سال‌های گذشته تغییرات جدی داشت و در همه مؤلفه‌های تاثیرگذار، نتایج بهتری را نشان داد. در بحث پیمایش، که یکی از مؤلفه‌های اصلی ارزیابی طرح‌های ترافیکی است، امسال ۵.۷۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشتیم همچنین در بحث مصرف سوخت، شاهد افزایش حدود ۹ درصدی بودیم و در روز ۲۹ اسفند، رکورد تاریخی مصرف سوخت با ۱۶۴ میلیون لیتر شکسته شد.»
حسینی افزود: تردد‌های ما، اعم از تردد‌های بین استانی و درون استانی، ۵.۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش نشان می‌دهند. به دلیل افزایش حجم ترافیک و نیاز به برخورد قاطع با تخلفات، پلیس امسال مجبور به سختگیری بیشتری شد. بر این اساس، تعداد برخورد با تخلفات حادثه‌ساز ۱۰۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت. این اقدامات شامل توقیف بیش از ۴۹ هزار وسیله نقلیه و ضبط بیش از ۶۰۰۰ گواهینامه به‌دلیل تخلفات حادثه‌ساز بود.
وی ادامه داد: در مورد استان‌هایی که بیشترین حجم اعزام و ارسال مسافر را داشتند، تهران، البرز، اصفهان و خراسان رضوی بیشترین سهم را داشتند، در حالی که استان‌های مازندران، گیلان، خراسان رضوی و خوزستان جزو استان‌هایی بودند که بیشترین جذب مسافر را داشتند.
رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار‌های پزشکی قانونی در مورد جان‌باختگان تصادفات، گفت: بر اساس شاخص‌های سازمان بهداشت جهانی (WHO) که تصادفات را بر اساس جمعیت نقلیه و پیمایش ارزیابی می‌کند، امسال شاهد کاهش ۲ درصدی در تعداد جان‌باختگان نسبت به سال گذشته بودیم.
حسینی در ادامه توضیح داد که پنج استان کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، تهران و خوزستان بیشترین سهم جان‌باختگان را داشته‌اند. وی افزود: این آمار به‌دلیل وسعت این استان‌ها و تعداد بالای تردد‌ها طبیعی است، اما این نکته به ما هشدار می‌دهد که باید توجه ویژه‌ای به این استان‌ها داشته باشیم؛ بنابراین از مجلس و دولت خواسته می‌شود که در خصوص بهبود وضعیت شاخص‌های استان‌های مهم اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه به طرح‌های جدید پلیس برای بهبود وضعیت ترافیک و کاهش تصادفات اشاره کرد و گفت: ما طرح‌هایی داریم که اگر به مرحله اجرا درآیند، می‌توانند نتایج مثبتی داشته باشند. یکی از این طرح‌ها، برون‌سپاری مأموریت‌ها به بخش خصوصی است. در این راستا، در پیام نوروزی سال گذشته و امسال حضرت آقا بر نقش و مشارکت مردم و سرمایه‌گذاری در این حوزه تأکید کرده‌اند. طرح برون‌سپاری می‌تواند موجب ارتقای کارایی پلیس و مدیریت ترافیک شود.
حسینی همچنین بر اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین برای بهبود ترافیک تأکید کرد و گفت: طرح دیگری که در دست داریم، استفاده از خودرو‌های متصل یا کانکتد کار است که می‌تواند در مدیریت بهتر ترافیک و تصادفات مؤثر باشد. همچنین، استفاده از پهپاد‌ها با دوربین‌های پیشرفته می‌تواند نظارت بر جاده‌ها را به‌طور مؤثری بهبود بخشد.
وی به طرح رتبه‌بندی رانندگان اشاره کرد و گفت: ما در نظر داریم طرحی برای رتبه‌بندی رانندگان قانونمند اجرا کنیم تا این رانندگان به‌درستی تشویق و از نقششان در حفظ نظم ترافیکی قدردانی شود.
حسینی از مجلس خواست که از طرح‌های پلیس در راستای بهبود وضعیت ترافیکی و کاهش تصادفات حمایت کند و افزود: ما تمام ایرادات خود را پذیرفته‌ایم، اما در انجام مأموریت‌های خود کوتاهی نکرده‌ایم. حضور پلیس به‌صورت فیزیکی در خیابان‌ها و جاده‌ها دیگر روش مؤثری نیست و باید به سمت هوشمندسازی و استفاده از تکنولوژی‌های جدید برویم.
وی همچنین به ضرورت مشارکت مردم و سرمایه‌گذاری در بخش‌های خصوصی و خدمات هوشمند ترافیکی اشاره کرد و از مجلس خواست که در این زمینه حمایت‌های لازم را انجام دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: