خبر فوری
۱۴:۳۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد‌بازدید‌: ۱۹
معاون درمان وزارت بهداشت:

سجاد رضوی، با اشاره به حضور میدانی خود در بندرعباس پس از حادثه انفجار، گفت: رسیدگی سریع، دقیق و فراتر از انتظار به بیش از ۱۲۰۰ مصدوم، نشان‌دهنده تلاش مثال‌زدنی کادر سلامت و هماهنگی چشمگیر دستگاه‌های مسئول بود.

به گزارش مدنیوز ، سید سجاد رضوی پیش از ظهر امروز یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: حدود ساعت ۱۲ و نیم ظهر، تماسی از سوی شاهرخی، رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بنده برقرار و گزارش‌های اولیه حادثه انفجار مطرح شد و در آن زمان، هیچ پیش بینی از وضعیت و عمق حادثه نداشتیم.

وی افزود: پس از این حادثه با حضور در مرکز هدایت عملیات بحران وزارت بهداشت (EOC) وضعیت منطقه را رصد کردیم و گزارش‌های روند افزایشی تعداد مصدومان ما را نگران کرد و تصمیم گرفتیم بیمارستان‌های تهران، فارس، کرمان و بوشهر به عنوان پشتیبان در نظر گرفته شوند تا در صورت نیاز، امکان ارائه خدمات فراهم شود. همچنین وضعیت انتقال خون و بهداشت به حالت آماده باش در آمد.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: اورژانس پیش بیمارستانی به خوبی مصدومان حادثه را به مراکز درمانی منتقل کرد و میعادفر، رییس سازمان اورژانس کشور، ساعاتی بعد از حادثه به بندرعباس رفت و وضعیت مصدومان را بررسی کرد و بنده نیز یکشنبه در بندرعباس حاضر شدم که خوشبختانه حوزه سلامت هرمزگان بدون اغراق، فعالیت جمعی در حد معجزه انجام دادند.

وی ادامه داد: در ساعات اولیه حادثه، بیش از ۱۲۰۰ مصدوم به بیمارستان‌های بندرعباس منتقل شدند و تمام توان درمانی استان هرمزگان به ویژه نیروی دریایی ارتش، نیروی دریایی سپاه، تامین اجتماعی، نیروی انتظامی و حتی بخش خصوصی برای رسیدگی به مصدومان این حادثه به کار گرفته شد.

رضوی تصریح کرد: فردای حادثه که به بندرعباس رفتم باور نمی‌کردم که مصدومان به خوبی مورد رسیدگی قرار گرفته و تعیین تکلیف شده بودند و حتی اورژانس بیمارستان شهید محمدی که تا شب حادثه، پر از مصدوم بود با اقدامات درمانی لازم و تریاژ مناسب، آماده پذیرش سایر بیماران بود.

معاون درمان وزارت بهداشت از همدلی دستگاه‌ها و تلاش‌های کادر سلامت در رسیدگی به وضعیت مصدومان این حادثه تقدیر کرد و گفت: همه نیرو‌های بهداشتی و درمانی برای خدمت رسانی، حضور داشتند و نیازی به اعزام مصدومان به جز چند نفر به شیراز، وجود نداشت.

وی با اشاره به اقدام جالب و زیبای بیمارستان نیروی دریایی ارتش در حادثه انفجار در بندرعباس، گفت: در حیاط بیمارستان نیروی دریایی ارتش، چادر برپا شده بود و از همراهان مصدومان، پذیرایی می‌کردند که در فضای روانی سنگین بتوانند به آن‌ها آرامش دهند.

رضوی مدیریت و کنترل فضای روانی در حوادث بزرگ نظیر افنجار در بندرعباس را مهم دانست و گفت: در برخی حوادث ابعاد، عمق و شدت حوادث به خوبی مشخص نیست و هر کسی ممکن است عزیزانش در این حادثه آسیب دیده یا قربانی باشند. همچنین فضای روانی در سطح ملی نیز مهم است.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به بازدیدش از بیمارستان‌های بندرعباس و عیادت از مصدومان در روز بعد از حادثه، یادآور شد: خوشبختانه همه رسیدگی‌ها مناسب و موجب رضایتمندی مصدومان و همراهان آن‌ها بود که لازم است از کارکنان حوزه سلامت هرمزگان، تشکر ویژه کنیم.

وی از رفع نیاز‌های تجهیزاتی در مراکز درمانی بندرعباس در پی این حادثه خبر داد و گفت: در ساعات اولیه این حادثه دو محموله تجهیزات و ملزومات مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی بدون انجام روند‌های اداری و در کوتاه‌ترین زمان، تامین و حتی یک دستگاه سی تی اسکن نیز به فاصله ۲۴ ساعت پس از حادثه به بندرعباس ارسال شد.

رضوی با تقدیر از اعلام آمادگی دانشگاه‌های علوم پزشکی و نیرو‌های درمانی برای کمک به مصدومان این حادثه، تاکید کرد: اکثر دانشگاه‌های علوم پزشکی آمادگی خودشان را برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مصدومان اعلام کردند که موجب دلگرمی بود.

معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: معاونت بهداشت وزارت بهداشت از لحظات نخست حادثه با بررسی بهداشت محیط و نمونه برداری، وضعیت منطقه را بررسی و پایش کردند و در حال حاضر به هیچ عنوان آلودگی هوا و نگرانی از این بابت در بندرعباس وجود ندارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: