خبر فوری
آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه یادداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی: سالها مشعل ما پیشرو دنیا بود
۲۲:۲۳ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۴۷

دانشمندان می‌گویند ابتلا به نسخه اولیه امیکرون در برابر زیرسویه جدید این ویروس ایمنی ایجاد نمی‌کند.

کووید ۱۹ از زمان کشف در ژانویه ۲۰۱۹ تاکنون شاهد چندین جهش بزرگ بوده که هر کدام از آن‌ها در نهایت به ظهور یک سویه جدید منجر شده است. جهش‌های بعدی رخ داده در همین سویه‌ها نیز منجر به ظهور زیرسویه‌های دیگری شده است که برخی قدرت سرایت بالاتری داشته و در نهایت به سویه غالب تبدیل شده اند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهد افرادی که به نسخه اولیه سویه امیکرون که برای نخستین بار در ماه نوامبر در آفریقای جنوبی مشاهده شده بود؛ مبتلا شده اند، حتی اگر واکسن و دوز تقویتی را نیز دریافت کرده باشند، هنوز در برابر ابتلا به نسخه جدید امیکرون آسیب پذیر هستند.

نسخه اولیه سویه امیکرون BA.۱ نام داشت که ابتلا به آن باعث ایجاد ایمنی در بدن در برابر این سویه و سایر سویه‌های کووید ۱۹ می‌شد. اما در حال حاضر جهش‌هایی در امیکرون ایجاد شده است که باعث به وجود آمدن زیرسویه‌های BA.۲.۱۲، BA.۵ و BA.۴ شده است که ابتلا به نسخه اولیه در مصونیت از آن‌ها بی اثر است. هم اینک زیر سویه BA.۲.۱۲، بیشترین شمار مبتلایان را در آمریکا به خود اختصاص داده است و دو زیر سویه BA.۵ و BA.۴ معادل ۲۱ درصد از مبتلایان جدید را تشکیل می‌دهد.

متاسفانه زیرسویه‌های جدید توانایی گریز از ایمنی را دارند که ابتلا به نسخه ابتدایی ویروس در ایجاد مصونیت از آن ناتوان است.

دانشمندان هشدار می‌دهند این احتمال وجود دارد که دوز تقویتی (دوز سوم) واکسن کرونای مدرنا و فایزر، دو غول داروسازی آمریکا که با نسخه اولیه امیکرون (BA.۱) انطباق یافته نیز ممکن است در ایجاد مصونیت در برابر زیرسویه‌های جدید ناتوان باشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: