خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۴:۱۰ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۹۷

برنج یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در بین ایرانیان است اما این ماده غذایی مضراتی دارد که از دانستنش شگفت زده خواهید شد.

به گزارش ایلنا،از آن جایی که برنج با انواع طعم و غذاها همخوانی دارد، بیش از هر ماده غذایی دیگری در بین مردم محبوبیت پیدا کرده است و کمتر کسی را می بینید که تمایل به خوردن برنج نداشته باشد. برنج ها با وجود محبوبیتی که دارند، عوارض جانبی را هم در پی خواهند داشت که شاید خیلی از آنها اطلاع نداشته باشید که در این قسمت توضیح خواهیم داد؛ پس با ما همراه باشید تا جدی ترین خطر زیاده روی در مصرف برنج سفید را بدانید.

وارد شدن آرسنیک به بدن

طبق اطلاعات موجود در صورت مصرف زیادِ برنج، آرسنیک نیز وارد بدن تان می شود که ممکن است نتایج بدی را به وجود بیاورد و به بدنتان آسیب وارد خواهد شد. از طرفی هم؛ اگر چه برنج قهوه ای آرسنیک کم تری نسبت به برنج سفید دارد؛ اما باز هم بهتر است که در مصرفِ آن زیاده روی نکنید.

برنج سفید

احتمال ابتلا به سندرم متابولیک

البته که اطلاعات بیشتری مورد نیاز است؛ اما مطالعات نشان می دهند که بین مصرف برنج سفید و خطر ابتلا به سندرم متابولیک ارتباط مستقیمی وجود دارد که احتمال بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع 2 را نیز افزایش می دهد. این شرایط شامل قند خون بالا، چربی اضافی بدن در اطراف شکم، افزایش فشار خون و سطوح غیر طبیعی کلسترول یا تری گلیسیرید است؛ همچنین ثابت شده است؛ کسانی که بیشترین برنج سفید را مصرف می کنند، 30 درصد خطر ابتلا به سندرم متابولیک در آن ها بیشتر است.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: