خبر فوری
آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه یادداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی: سالها مشعل ما پیشرو دنیا بود
۱۹:۰۳ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۳۱

کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر شهرستان عسلویه گفت: هاری نوعی بیماری ویروسی است که ویروس آن از طریق بزاق حیوان هار و محل گازگرفتگی وارد بدن شده و به سمت اعصاب انتهایی در ماهیچه‌ها می‌رود و شروع به تکثیر می‌کند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا:  کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر شهرستان عسلویه گفت: هاری نوعی بیماری ویروسی است که ویروس آن از طریق بزاق حیوان هار و محل گازگرفتگی وارد بدن شده و به سمت اعصاب انتهایی در ماهیچه‌ها می‌رود و شروع به تکثیر می‌کند.

میلاد ناخایی روز یکشنبه ۱۰ مهر به مناسبت روز جهانی هاری اظهار کرد: این ویروس در انسان و سایر پستانداران خونگرم قابلیت رشد و تکثیر دارد، متأسفانه باید گفت در صورت ابتلای فرد به ویروس هاری، مرگ او طی چند روز پس از شروع اولین علائم آن قطعی است.

وی تصریح کرد: ۲۸ سپتامبر (۶ مهر) با شعار «پایان مرگ ناشی از هاری با رویکرد سلامت واحد» نام‌گذاری شده است.

ناخایی اظهار داشت: هدف از نام‌گذاری روز هاری، ایجاد فرصتی برای آموزش و افزایش آگاهی کلیه افراد جامعه در خصوص بیماری هاری، جلب حمایت و مشارکت کلیه اقشار جامعه، همچنین ایجاد تعهد و هماهنگی در سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی برای پیشگیری از حیوان گزیدگی، کنترل و حذف بیماری در جامعه بشری است.

این کارشناس ضمن تأکید بر واکسیناسیون حیوانات اهلی خانگی بخصوص سگ و گربه اذعان داشت: در صورت تمایل به نگهداری حیوانات، حتماً درباره نحوه رفتار با آن‌ها و شناخت واکنش‌های مختلف آن‌ها اطلاعات لازم کسب نمایند.

ناخایی در ادامه بیان کرد: در صورت بروز حیوان گزیدگی، حتی به‌صورت خراشیدگی جزئی، حتماً به اتاق‌های درمان پیشگیری هاری در شهرستان‌ها مراجعه نموده و خدمات لازم را دریافت نمایید.

وی تأکید کرد: در پاکیزه نگه‌داشتن محیط شهر و روستا تلاش نماییم تا منابع غذایی که باعث جذب حیوانات به محل سکونت انسان‌ها می‌شود، کاهش یابد، جدا بودن محل زیست انسان و حیوانات بدون صاحب، هم ضامن سلامت انسان است و هم از آسیب ناخواسته به حیوانات جلوگیری می‌کند.

ناخایی توصیه کرد: خودداری از ریختن زباله و پس‌مانده‌های غذایی در اطراف منازل، گذرگاه‌ها و معابر عمومی و استفاده از کیسه‌های مخصوص حمل زباله باعث کاهش جذب حیوانات بدون صاحب به محل زندگی انسان‌ها می‌شود، در صورت داشتن حیوان خانگی، از تماس آن‌ها با سگ‌های ولگرد جلوگیری شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر دو مرکز مجهز در شهرستان عسلویه به‌صورت شبانه‌روزی در شهرهای عسلویه و چاه مبارک به موارد حیوان گزیدگی خدمت ارائه می‌دهند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: