خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۷:۲۴ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۲۵

مدیرعامل صندوق فولاد از پرداخت وام ۱۵ میلیون تومانی به بازنشستگان خبر داد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم مبلغ وام را از چهار به ۱۵ میلیون رسانده و اقساط آن را به ۳۶ ماه بازپرداخت ارتقا دهیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین عامریان مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد اظهار کرد: این وام از طریق بانک قرض‌الحسنه رسالت به بازنشستگان فولاد پرداخت می‌شود.

عامریان تصریح کرد: بهبود و ارتقای معیشت بازنشستگان فولاد سیاست قطعی و محوری صندوق است. پیش از شروع به کار تیم مدیریتی صندوق در دولت سیزدهم، مبلغ وام ضروری بازنشستگان چهار میلیون تومان و صف انتظار برای دریافت وام نیز بسیار طولانی بود. لذا افزایش مبلغ وام از سوی بازنشستگان انتظاری به حق بود.

مدیرعامل صندوق فولاد تأکید کرد: در همین راستا در ماه نخست مسئولیت تلاش کردیم مبلغ وام ضروری با افزایش دو برابری به هشت میلیون تومان برسد و تعداد وام گیرندگان را نیز سه برابر کردیم.

وی خاطرنشان کرد: با کلید خوردن وام بانک قرض‌الحسنه رسالت عملاً شاهد افزایش چهار برابری مبلغ وام بازنشستگان فولاد از زمان شروع کار تیم مدیریتی جدید صندوق هستیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه تسهیل در بازپرداخت وام‌های بازنشستگان از دغدغه‌هایی بود که برای آن چاره اندیشیدیم، اظهار کرد: تا پیش از این مقرر بود که بازپرداخت وام‌ها در 24 قسط انجام شود، اما در رایزنی‌هایی که صورت گرفت، این بازپرداخت‌ها را به 36 قسط رساندیم تا بازنشستگان در پرداخت اقساط خود فشار کمتری را متحمل شوند.

عامریان تصریح کرد: همچنین تلاش کردیم تعداد نفرات وام گیرنده را افزایش دهیم، به طوری که تا پیش از این تعداد وام گیرندگان 2 هزار نفر بودند و در این دوره این تعداد به 3 هزار نفر افزایش یافته است، بنابراین در این دوره تعداد بیشتری از بازنشستگان خواهند توانست از تسهیلات دریافت وام با شرایط اقساطی خوب بهره‌مند شوند.

وی گفت: در دریافت این تسهیلات علاوه بر افزایش مبلغ و تعداد نفرات، بازنشستگان عزیز نیازی به ارائه ضامن به بانک رسالت نیز نخواهد داشت که این امر روند دریافت وام را برای آنان بسیار روانتر و آسانتر خواهد کرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته توانسته باشیم قدمی در راستای ایجاد گشایش در امر معیشت بازنشستگان برداریم، خاطرنشان کرد: ایجاد رفاه نسبی برای بازنشستگان را از وظایف خود می‌دانیم و در همین مسیر گام برخواهیم داشت.

گفتنی است بازنشستگان متقاضی دریافت وام بانک قرض الحسنه رسالت می‌توانند با مراجعه به سایت صندوق فولاد قسمت سامانه‌های الکترونیکی اطلاعیه دریافت وام را مشاهده و ثبت‌نام خود را برای دریافت وام انجام دهند. سامانه الکترونیک بازنشستگان در سایت صندوق فولاد  ضمن مشاهده اطلاعیه وام درخواست خود را جهت دریافت وام ثبت کنند.

انتهای پیام/

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: