خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۴:۰۴ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۷۱۲

پویش زمستانه "چتر سرخ زندگی" با هدف تامین خون مورد نیاز بیماران در سراسر کشور آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخلستانی مدیر کل دفتر روابط عمومی جذب و نگهداری اهدا کنندگان، گفت: در آستانه هجوم موج سرما، پیش بینی می شود در سراسر کشور به خاطر بارش برف و باران و برودت هوا، با دشواری تردد، بیماری های فصلی و در نتیجه کاهش آمار اهدای خون مواجه باشیم و برای پیشگیری از کاهش ذخایر خون پویش اطلاع رسانی زمستانه با عنوان چتر سرخ زندگی، از ابتدای فصل سرما آغاز می شود.

وی تأکید کرد: با وجود نیاز ثابت و مستمر به خون، میزان اهدا، متأثر از عوامل طبیعی و محیطی و اجتماعی و حوادث غیر مترقبه است و خوشبختانه همکاری مسئولانه رسانه ها و همراهی نیک اندیشانه مردم شریفمان در حمایت از بیماران نیازمند به خون، در هر شرایطی سلامتی و آرامش را برای این عزیزان به ارمغان آورده است.

نخلستانی ضمن عرض تبریک به مناسبت شب یلدا و آغاز اعیاد مسیحی از هموطنان دعوت کرد، بلند ترین شب سال را به خوش یمنی و برکت اهدای خون روشن کنند و اهدا کنندگان عزیز مسیحی سال نو خود را با دعای خیر بیماران نیازمند خون آغاز کنند.

وی در توضیح این پویش گفت: برف و باران که می بارد، ما به دنبال سرپناهی هستیم که ایمن بمانیم اهدای خون نیز در این روزهای سرد چون چتر سرخ و درخشانی بیماران را از گزند حفظ کرده حس خوب سلامتی را به آنان می بخشد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: