خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۲:۵۴ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۵۰۰
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد؛

یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن به دنبال تیزبینی ذهنی و ذهن فعال هستند بهتر است مارگارین را با روغن زیتون جایگزین کنند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، این مطالعه بر روی بیش از ۹۰۰۰۰ متخصص بهداشت ایالات متحده نشان داد که دوستداران روغن زیتون در طول سه دهه بعد کمتر به دلیل زوال عقل جان خود را از دست می‌دهند.

در مقایسه با همتایان خود که به ندرت از روغن زیتون استفاده می‌کردند، افرادی که بیش از نیم قاشق غذاخوری در روز از این روغن مصرف می‌کردند، ۲۸ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از زوال عقل بودند.

به گفته محققان، یک تغییر کوچک رژیم غذایی می‌تواند تفاوت قابل توجهی ایجاد کند: مصرف روزانه یک قاشق چای خوری روغن زیتون به جای همان مقدار روغن مارگارین ممکن است خطر مرگ ناشی از زوال عقل را تا ۱۴ درصد کاهش دهد.

به گفته محققان، اسیدهای چرب امگا ۳ فواید ضد التهابی دارند و روغن زیتون منبع خوبی از امگا ۳ است. اعتقاد بر این است که التهاب در فرآیند زوال عقل دخیل است، و به هیمن خاطر خوردن منظم روغن زیتون می‌تواند مفید باشد.

فراتر از آن، مطالعات گذشته، رژیم غذایی مدیترانه ای که غنی از روغن زیتون است را با حافظه و مهارت‌های فکری بهتر در افراد مسن و کاهش خطر ابتلاء به زوال عقل مرتبط دانسته اند.

با این حال، در مطالعه جدید، خود روغن زیتون - مستقل از رژیم غذایی کلی - با خطر کمتر مرگ ناشی از زوال عقل مرتبط بود.

«آن جولی تسیر»، محقق فوق دکتری در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، می‌گوید: «حتی هنگام ارزیابی کیفیت رژیم غذایی، ما این ارتباط را مشاهده کردیم.»

مطالعات گذشته نشان داده اند که رژیم غذایی غنی از روغن زیتون می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد، که احتمالاً با کمک به بهبود فشار خون، کلسترول، عملکرد عروق خونی و موارد دیگر این اتفاق می‌افتد.

آنچه برای قلب مفید است برای مغز نیز مفید است و تصور می‌شود که سلامت قلب و عروق بهتر خطر زوال عقل را کاهش می‌دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: