خبر فوری
افزایش تعداد تجهیزات پزشکی نوآورانه تائید شده در چین فرصتی طلایی و استثنایی برای توسعه صادرات به عمان و سرمایه‌گذاری مشترک سفرهای هوایی عملکرد پمپ‌های انسولین را مختل می‌کنند تا ۲۱ شهریور ماه/تامین ارز دارو و تجهیزات پزشکی به مرز ۱/۵ میلیارد دلار رسید متقاضیان برگزاری کارگاه آموزشی در نمایشگاه بین المللی ایران مِد درمان بیماری دیسک دژنراتیو با تحریک الکتریکی رونمایی از ابزارهای جدید هوش مصنوعی در برترین بیمارستان خاورمیانه طی حکمی از سمت دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت عرضه پیس‌میکر بی‌سیم دو حفره‌ای AVEIR ابوت در بریتانیا دستگاه FemChec برای آزمایش انسداد لوله‌های فالوپ مجوز FDA را گرفت چینی‌ها بیمارستان هزار تختخوابی اردبیل را می‌سازند فراخوان مسابقه عکاسی انجمن بیهوشی و مراقبت‌های ویژه ایران با همکاری سازمان نظام پزشکی کشور نقشه جامع علمی سلامت کشور تدوین شود دکتر حسین کرمانپور به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت منصوب شد سیستم اسکن مغز خودکار تورینگ مدیکال مجوز FDA را گرفت
۱۲:۱۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۲۹۵

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه‌های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود.

به گزارش مدنیوز به نقل از ایسنا، با توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تامین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت.

اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن‌های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار و تمامی اقدامات دستگاه‌های اجرایی ذیربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی به ویژه واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی شد.

در این جلسه دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه‌های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم‌ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب است.

وزارت بهداشت اعلام کرد که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و همچنین وظایفی که هر یک از دستگاه های اجرایی ذیربط بر عهده دارند را در سال جاری با جدیت دنبال می کند.

برچسب ها: روغن
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: