خبر فوری
نشست آنلاین قبل از اعزام هیات تجاری-فناوری به ارمنستان اولین نمایشگاه بین المللی صنعت سلامت و رفاه سالمندان خدمات،تجهیزات و صنایع وابسته واردات ۵۰۰ هزار دوز واکسن پنتاوالان به کشور و تحویل آن به معاونت بهداشتی آیین تکریم و معارفه رییس و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد معاون برنامه‌ریزی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو:تحریم‌ها مانع پیشرفت تجهیزات پزشکی نخواهند شد ضرورت نوسازی و جایگزینی آمبولانس های فرسوده آخرین برآوردها از تجهیزات پزشکی پیش‌بینی رشد بودجه دارویار در سال ۱۴۰۴؛ احتمال تغییر نرخ ارز تجهیزات پزشکی جدول مقایسه میزان برق ایران با 10 کشور پیشتاز آیا اهمیت تجهیزات پزشکی برای ظفرقندی کمتر از دارو است؟! اولین محموله تجهیزات پزشکی هلال احمر به آفریقا صادر شد واکسن کریر: ابزاری ضروری برای حمل و نگهداری واکسن در دماهای مناسب نخستین دستگاه آنالیز اسپرم زنده در جهان به بازار عرضه شد سند هوشمند سازی سلامت تدوین شده است معدوم سازی بیش از ۳۰ تن آبمیوه غیر مجاز در شهر ایوانکی توسط دانشگاه علوم پزشکی سمنان
۱۱:۳۲ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۱۳۵
دکتر محمد رئیس زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور

دکتر محمد رئیس زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور در در نشست تخصصی "بررسی استراتژی ها و راهبردهای اجرایی بیمارستانها و مراکز درمانی در توسعه گردشگری درمانی گفت:  پیشنهاد میکنم اتحادیه هیئت مدیره بیمارستانهای خصوصی و کلینیکهای خصوصی کشور شکل بگیرد و فعال عمل کند.

 

دکتر محمد رئیس زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور در  نشست تخصصی "بررسی استراتژی ها و راهبردهای اجرایی بیمارستانها و مراکز درمانی در توسعه گردشگری درمانی گفت:  پیشنهاد میکنم اتحادیه هیئت مدیره بیمارستانهای خصوصی و کلینیکهای خصوصی کشور شکل بگیرد و فعال عمل کند.

وی ادامه داد:  بخش خصوصی باید متمرکز باشد و ما به عنوان نظام‌ پزشکی با داشتن یک گزارش عملکرد متمرکز بهتر میتوانیم موضوعات را بررسی و مشکلات را حل کنیم.
تا امروز تلاش زیادی کردیم تا این گزارش عملکرد متمرکز شکل بگیرد تا بتوانیم در جلسات با مسئولان ان را ارایه دهیم و مشکلات را مطرح کنیم. مثلا الان در برخی بیمارستانهای خصوصی مشکل تخت داریم اما مسئولان خبر ندارند.

رییس  کل سازمان نظام پزشکی کشور افزود:  اگر اطلاعات متمرکز شود و سندیکایی شکل بگیرد ما در نظام پزشکی، نمایندگان در مجلس و مسئولان وزارت بهداشت آینده میتوانیم در حل موضوعات تسهیلگری انجام دهیم. برخی مواقع مشکل این است کسانی که باید تسهیل گری کنند بدنبال دکان و شرایط خودشان هستند.

وی ادامه داد: کارگروه ویژه ای برای توریسم سلامت باید شکل بگیرد و یک نفر با اختیارات تام در دولت به دنبال کار گردشگری سلامت باشد.
ما نمیتوانیم فقط به امید منابع داخل کشور باشیم. بخش خصوصی با این اوضاع تعرفه نمیتواند سرپا بماند و چاره ای نداریم جز توریسم سلامت.
 گردشگری سلامت برای بخش خصوصی رویکرد مرگ و زندگیست. این موضوع انتخابی نیست بلکه راه دیگری وجود ندارد.
این تکلیف است که بخش قابل توجهی از درامد ارزی وزارت بهداشت باید ازصادرات تجهیزات پزشکی و دارو باشد. بخش دیگر درآمد باید از یک میلیون و دویست هزار گردشگر واقعی باشد.

وی با تاکید بر اینکه سندیکای بخش خصوصی باید شکل بگیرد و گزارش عملکرد متمرکز شکل بگیرد و بخش توریسم سلامت با جدیت دنبال شود گفت: اگر این سه مورد را ساماندهی کنیم میتوانیم اوضاع بیمارستانهای خصوصی را بهبود دهیم زیرا ما پتانسیل و خوش نامی پزشکان و بخش درمان ایران را داریم، موضوعی که همسایه های ما از آن بهره ای ندارند.

 

 

پایان خبر/

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: