خبر فوری
میز الکترونیک آناتومی بدن، جایگزینی مطمئن برای تشریح اجساد استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی برای توسعه آموزش سلامت و انتقال آبشاری آموزش ها در کل جامعه استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی برای توسعه آموزش سلامت و انتقال آبشاری آموزش ها در کل جامعه افتتاحیه ایران مد/ سخنرانی دکتر سعیدلو رئیس انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی انجام نادرست عمل تغییر رنگ قرنیه محدوده میدان بینایی را محدود می‌کند الحاق تجهیزات جدید به ناوگان اورژانس کشور رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص بودجه پیشنهادی این سازمان در سال۱۴۰۴ توضیحاتی ارائه داد. این نرم‌افزار غربالگری مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند به شناسایی تنگی دریچه آئورت کمک کند رشد چشمگیر تجهیزات پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی یک حلقه هوشمند پوشیدنی با گرید پزشکی به تائید FDA رسید امیدواری‌های جدید در درمان پارکینسون؛ نقش باکتری‌های روده در بهبود علائم حرکتی کنفرانس نکات بالینی در لنزهای تماسی سمینار احیای قلبی و ریوی برگزار می شود انعقاد تفاهم‌نامه اجرایی بین سازمان نظام پزشکی و وزارت رفاه جامعه پزشکی که همیشه با افتخار در صف مقدم ارائه خدمات بوده اند
۰۹:۳۶ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۳۷۵

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که انتقال باکتری‌های روده افراد سالم به مبتلایان به پارکینسون می‌تواند به بهبود علائم حرکتی آن‌ها کمک کند.

به گزارش مد نیوز به نقل از خبرآنلاین، پارکینسون یکی از بیماری‌های نگران‌کننده‌ای است که هنوز درمان قطعی برای آن وجود ندارد و علم پزشکی تنها می‌تواند آن را کنترل کند. اما تحقیقات جدید به نشانه‌های امیدبخش در این زمینه اشاره دارد.

فرزاد اشرافی، متخصص مغز و اعصاب، درباره مطالعات جدید در زمینه پارکینسون توضیح داد. در این تحقیق، میکروب‌ها و باکتری‌های روده افراد سالم به روده بیماران مبتلا به پارکینسون منتقل شدند. این مطالعه نشان داد که پس از گذشت مدتی، علائم حرکتی برخی از بیماران بهبودی یافته است.

 

اشرافی توضیح می‌دهد که باکتری‌های روده به بهبود هضم غذا، تولید ویتامین‌های خاص و جلوگیری از عفونت‌ها کمک می‌کنند. روده بیماران مبتلا به پارکینسون از نظر ترکیب میکروبی متفاوت از روده افراد سالم است، و این تفاوت می‌تواند تأثیر زیادی بر علائم این بیماری داشته باشد.

 

در این مطالعه، ۴۶ بیمار مبتلا به پارکینسون تحت نظر قرار گرفتند. باکتری‌های روده افراد سالم از طریق بینی به روده بیماران منتقل شدند و این افراد به مدت یک سال تحت بررسی قرار گرفتند. نتایج اولیه نشان می‌دهد که در برخی از بیماران علائم حرکتی بهبودی یافته، هرچند که علائم غیرحرکتی تغییر چندانی نکرده است.

 

این نتایج می‌تواند روزنه‌ای امیدبخش در درمان پارکینسون باشد، اما اشرافی بر اهمیت انجام مطالعات بیشتر با حجم بالاتر تأکید می‌کند تا بتوان به نتایج قطعی‌تری دست یافت. پارکینسون یک اختلال نورولوژیکی مزمن و پیش‌رونده است که به‌طور عمده بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر می‌گذارد و حرکات بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

تحقیقات جاری می‌تواند به شناخت بهتر و در نهایت بهبود روش‌های درمانی برای این بیماری کمک کند.

برچسب ها: پارکینسون
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: