خبر فوری
آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه یادداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی: سالها مشعل ما پیشرو دنیا بود
۱۴:۴۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۶۷

نتایج یک بررسی نشان می دهد: زنان بیشتر احتمال دارد دچار عوارض کووید طولانی شوند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 ایسنا:نتایج یک بررسی نشان می دهد: زنان بیشتر احتمال دارد دچار عوارض کووید طولانی شوند.

 در این بررسی آمده است: زنان به طور قابل توجهی بیشتر از مردان احتمال دارد دچار عوارض کووید طولانی شوند و علائم متفاوتی را تجربه خواهند کرد.

کووید طولانی سندرمی است که عوارض ناشی از آن بیش از چهار هفته پس از عفونت اولیه کروناویروس ادامه پیدا می‌کند.

متخصصان آمریکایی با بررسی حدود ۱.۳ میلیون بیمار مشاهده کردند که زنان مبتلا به کووید طولانی با علائم مختلفی از جمله مشکلات مربوط به سلامت گوش، بینی و گلو، مشکلات خلق و خو، عصب شناختی، پوستی، اختلالات گوارشی و روماتولوژیک و همچنین احساس خستگی مواجه هستند.

هرچند، بیماران مرد بیشتر احتمال دارد که اختلالات غدد درون ریز از قبیل دیابت و مشکلات کلیوی را تجربه کنند.

متخصصان اظهار داشتند: کسب دانش در مورد تفاوتهای جنسیتی که زیربنای تظاهرات بالینی، پیشرفت بیماری و پیامدهای کووید-۱۹ برای سلامت است در شناسایی و ارائه درمان‌های موثر و مداخلات بهداشت عمومی حیاتی است.

به گزارش مدیکال اکسپرس، تفاوت در عملکرد سیستم ایمنی زنان و مردان می تواند عامل مهمی در تفاوت های جنسیتی ناشی از سندرم کووید طولانی باشد. زنان واکنش های ایمنی ذاتی و انطباقی سریع تر و قوی تری دارند که می تواند آنها را از عفونت اولیه و شدت یافتن آن محافظت کند. با این حال، همین تفاوت می تواند زنان را در برابر بیماری های طولانی مدت مرتبط با خودایمنی، آسیب پذیرتر کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: