خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۶:۱۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۰۱

نتایج یک مطالعه توسط متخصصان دانشگاه "تولین" نشان می‌دهد: افزودن نمک به غذا سر سفره می‌تواند طول عمر را برای چند سال کاهش دهد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 ایسنا:نتایج یک مطالعه توسط متخصصان دانشگاه "تولین" نشان می‌دهد: افزودن نمک به غذا سر سفره می‌تواند طول عمر را برای چند سال کاهش دهد.

 بر اساس مطالعه ای که متخصصان دانشگاه تولین در ایالات متحده روی ۵۰۰ هزار انگلیسی میانسال انجام دادند، مشخص شد: افزودن نمک به وعده های غذایی سر سفره با مرگ زود هنگام مرتبط است.

متخصصان دریافتند: همیشه افزودن نمک به غذا باعث کاهش بیش از دو سال امید به زندگی در مردان و یک سال و نیم در زنان می شود. این شامل افزودن چاشنی در طول فرآیند پخت و پز نمی شود.

پروفسور لو چی از دانشکده بهداشت عمومی و طب گرمسیری دانشگاه تولین در نیواورلئان ایالات متحده که هدایت این مطالعه را بر عهده داشت، گفت: طبق اطلاعات من، مطالعه ما اولین مطالعه ای است که رابطه بین افزودن نمک به غذا و مرگ زودرس را ارزیابی می کند. حتی مقداری کاهش ​​در مصرف سدیم از طریق افزودن نمک کمتر به غذا در سفره یا خودداری از این کار احتمالا با مزیتهای قابل توجهی برای سلامت همراه است.

این یافته ها بر اساس تحقیقاتی است که با حضور بیش از ۵۰۰ هزار شرکت کننده در مطالعه‌ای در انگلیس بدست آمده که به طور متوسط ​​۹ سال تحت نظر بودند. مشخص کردن دقیق میزان مصرف نمک دشوار است زیرا بسیاری از خوراکی‌های فرآوری شده حاوی سطح بالایی از نمک هستند و اندازه گیری مستقیم با آزمایش ادرار لزوما تصویری فوری از میزان مصرف نمک ارائه نمی دهد. تقریبا ۷۰ درصد سدیم دریافتی در کشورهای غربی از غذاهای فرآوری شده و آماده و هشت تا ۲۰ درصد از نمک مازاد در سفره ناشی می‌شود.

به گزارش روزنامه گاردین، در این بررسی مشخص شد: در مقایسه با افرادی که هرگز نمک به غذای خود اضافه نمی کردند یا به ندرت اضافه می کردند، خطر مرگ زود هنگام در افرادی که همیشه این چاشنی را به غذای خود اضافه می کنند، ۲۸ درصد افزایش داشت. در سن ۵۰ سالگی، امید به زندگی مردان و زنانی که همیشه نمک به غذای خود اضافه می‌کردند، ۲.۳ سال و ۱.۵ سال کمتر بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: