خبر فوری
روز جهانی بهداشت محیط همکاری دو غول تجهیزات پزشکی در حوزه جراحی ستون فقرات چند برابر شدن هزینه تامین قطعات تجهیزات پزشکی با حذف ارز ترجیحی شماره ۵۷ ماهنامه توسعه فناوری های نوین پزشکی نمایشگاه تجهیزات پزشکی استان گیلان افتتاح شد. سرمایه‌گذاری گسترده امارات در بیمارستان ملی کودکان در واشنگتن دستگاه تحریک عصبی سینرجیا برای درمان صرع با موفقیت روی دو بیمار کاشته شد موازی‌کاری در حوزه تجهیزات پزشکی/بالاخره متولی تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت است یا وزارت صمت؟! تمدید مهلت ارائه تاییدیه قیمت گذاری و توزیع کالا به نرخ مصوب برای رفع تعهد ارزی مناقصه خرید ۵۰۰ دستگاه پمپ سرنگ تولید داخل باشگاه سپاهان ملزم به خرید پنج دستگاه شوک اکسترنال و تحویل به مرکز پزشکی ایفمارک شد ۶۰۰ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی با بومی‌سازی تروکار لاپاراسکوپی انجام ۵ تا ۷ دقیقه‌ای آزمایش نوار مغز با یک دستگاه جدید برخی از لوله‌های تراکستومی شرکت آی‌سی‌یو مدیکال ممکن است باعث مرگ شوند! نخستین دستگاه پایش مداوم قند خون یک ساله در جهان مجوز ورود به بازار گرفت
۱۸:۲۹ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۳۵

قاسم خالدی: در ماه‌های گذشته آدرس‌های اشتباهی در ارتباط با طرح صیانت از فضای مجازی از سوی رسانه‌های معاند منتشر شد که باید بگویم که در سطح عالی تصمیم‌گیری در این حوزه که همان شورای عالی فضای مجازی کشور است به هیچ عنوان بحث فیلتر فضای مجازی مطرح نیست.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز شورای عالی فضای مجازی کشور با بیان این که فیک نیوزها با نشرهای خبرهای دروغ درصدد التهاب در بازار اقتصادی و کسب و کار فضای مجازی کشور هستنند، گفت: فیلتر فضای مجازی به هیچ عنوان در دستور شورای عالی فضای مجازی کشور نیست.
 
به گزارش ایرنا، قاسم خالدی عصر شنبه در نشست با جمعی از فعالان حوزه فضای مجازی و استارت‌آپ‌های مازندران در ساری افزود: در ماه‌های گذشته آدرس‌های اشتباهی در ارتباط با طرح صیانت از فضای مجازی از سوی رسانه‌های معاند منتشر شد که باید بگویم که در سطح عالی تصمیم‌گیری در این حوزه که همان شورای عالی فضای مجازی کشور است به هیچ عنوان بحث فیلتر فضای مجازی مطرح نیست.
 
وی خاطر نشان کرد: از تمامی شاغلان در فضای مجازی و استارت‌آپ‌ها می‌خواهم که با قدرت به کار خود ادامه دهند و توجهی به موضوعاتی حاشیه‌ای در ارتباط با فیلتر فضای مجازی نداشته باشند.
 
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز شورای عالی فضای مجازی کشور با بیان اینکه زنجیره ارزش افزوده تولید محتوا در فضای مجازی کشور راه نیفتاده است، تصریح کرد: باید برای تقویت اکوسیستم اقتصاد تولید محتوا در این فضا بیش از پیش تلاش کنیم.
 
خالدی ادامه داد: براساس آمار حدود ۱۶ هزار رسانه دیجیتال در سال‌های گذشته تنها در مازندران مجوز فعالیت دریافت کردند که از این تعداد تنها ۳۰ رسانه به فعالیت خود ادامه داده که این آمار مبین آن است که به معنای واقعی در اقتصاد تولید محتوا و درآمدزایی در این بخش با مشکلاتی مواجه هستیم.
 
وی اضافه کرد: باید تولید راهبرد تقسیم درآمد در فضای مجازی به معنای واقعی در کشور فراگیر شود تا براساس اصول و چارچوب مدون برای ایجاد اشتغال پایدار در این عرصه اقدام کنیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: