خبر فوری
اولین مزرعه یکصدهزار قطعه‌ای مرغ گوشتی شرکت کشت و صنعت شهید بهشتی افتتاح شد آیا محصولات آزمایشگاهی به چند برابر قیمت واقعی خریداری شده‌اند؟ اعلام آمادگی جامعه پزشکی برای همکاری همه‌جانبه با رئیس‌جمهور منتخب خیر شیرازی ۱۶ میلیارد تومان برای تهیه تجهیزات پزشکی موردنیاز، توسعه فضای فیزیکی اتاق‌های عمل و تکمیل پروژه‌های عمرانی بیمارستان حضرت زینب (س) شیراز اهدا کرد دُزیمتر دیجیتال ترمو فیشر ساینتیفیک وارد بازار شد بوستون ساینتیفیک، سیلک رود مدیکال را می‌خرد گزارش جمالی از وضعیت ذخیره کیسه های خونی و پلاسما ۶۹ همت بودجه دارو حداکثر تا آبان جوابگو خواهد بود آقای بانک مرکزی! ماهانه 127 هزار میلیارد تومان نقدینگی خلق می کنید، انتظار دارید دلار گران نشود؟ /بلدید چه کنید یا اینجا هم فشل هستید؟ «چک امن دیجیتال» خدمتی نوین از بانک صادرات ایران جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان و کارمندان | حقوق یک خانوار ۴ نفره چقدر اضافه شد؟ با ریسک خرید انواع سکه آشنا شوید | سکه تمام بخریم یا ربع سکه؟ بازار سودآور آفریقا به روی شرکت‌های دانش‌بنیان گشوده می‌شود
۱۸:۲۴ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۷۴۶

سازمان بازرسی کل کشور در راستای وظیفه نظارتی خود در پی پخش گزارشی از رسانه ملی مبنی بر رسیدگی نشدن به اعتراضات شهروندان در خصوص یارانه‌ها و ابهامات نحوه تخصیص یارانه‌ها، بلافاصله با دعوت از معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، توضیحات این وزارتخانه را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری میزان، آقای اشکان میرمحمدی بازرس کل امور تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به حضور آقای داریوش ابوحمزه معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این سازمان گفت: در جلسه با معاون وزیر ، اقداماتی که این دستگاه در خصوص «پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان» دنبال کرده و مباحثی که در این خصوص انجام شده است ، مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

 


بازرس کل امور تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: بر اساس اطلاعاتی که در جلسه مطرح شد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با استفاده از شاخص‌های مختلفی مبادرت به دهک بندی خانوار بر اساس تمکن و قابل‌اتکا و اعتماد بودن داده‌هایی که دریافت می‌کند، نموده؛ به‌نحوی‌که استفاده صحیح از این داده‌ها مستلزم همکاری و ارائه اطلاعات از سوی دستگاه های ذیربط وفق بند ب تبصره ۱۴ قانون بودجه کل کشور در سال جاری است.
وی افزود: برخی دستگاه‌هایی که باید داده‌های ذیربط در ارتباط با شاخص های احصا شده را در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بگذارند، همکاری لازم و مؤثر انجام نداده‌اند و برخی دیگر از این دستگاه‌ها نیز اطلاعات خود را به‌صورت برخط در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار نمی‌دهند تا امکان بررسی دقیق وضعیت خانوار به صورت به هنگام وفق شاخص‌های لازم برای تعیین دهک بندی صورت بگیرد.
آقای میرمحمدی گفت: با توجه به تأکید مقنن در قانون بودجه امسال، این موضوع توسط سازمان بازرسی کل کشور از دستگاه‌هایی که به انحای مختلف همکاری لازم را با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عمل نیاورده اند و اطلاعات خود را در «پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان» به اشتراک نگذاشته‌اند، مورد مطالبه و پیگیری قرار خواهد گرفت تا ضمن اجرای صحیح قانون بر مبنای یک الگوی صحیح، امکان اظهارنظر در خصوص وضعیت دهک‌های مختلف خانوار فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: در خصوص دستگاه‌هایی که اطلاعات خود را به‌صورت آفلاین در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گذارند ، سازمان بازرسی کل کشور حسب قانون مندرج در بند ب تبصره ۱۴ قانون بودجه پیگیری لازم را به عمل خواهد آورد تا این اطلاعات به‌صورت بر خط در اختیار این وزارتخانه قرار گیرد.
آقای میرمحمدی گفت: قطعا دستگاه ها و مسوولینی که مطابق قانون ، همکاری لازم را با وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نداشته باشند ، مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
بازرس کل امور تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به مشکل شهروندان در خصوص رسیدگی به اعتراضات آن‌ها نیز افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مبادی مختلف مبادرت به بررسی اعتراضات شهروندان کرده و اخیراً سامانه جدیدی را نیز تحت عنوان سامانه حمایتی فعال کرده است تا افراد با مراجعه به این سامانه وضعیت خود را در ارتباط با شاخص‌های مختلف مورد ملاحظه و بررسی قرار دهند و چنانچه در خصوص هرکدام از شاخص‌ها اعتراض داشته‌ باشند ، با مراجعه به مبادی ذیربط اعتراض خود را پیگیری و مشکل را مرتفع کنند تا با به روز رسانی وضعیت خود ، زمینه اظهارنظر مجدد در دهک بندی را از طریق سامانه فراهم و در صورت استحقاق و برخورداری از شرایط و شاخص ها ، امکان دریافت یارانه در ماه های آتی برای ایشان فراهم شود.
آقای میرمحمدی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مبادی مختلف و ایجاد سامانه جدید برای آگاه‌سازی شهروندان از وضعیت اطلاعات ریز خانوار، شاهد این باشیم که بخش قابل ملاحظه ای از اعتراضات با پیگیری از مبادی مختلف مربوط به شاخص های مدنظر در دهک بندی ، از سوی خانوار تعیین تکلیف شود.
وی گفت: موضوع مسدودی مبالغی که در اعتراض اولیه به حساب برخی خانوارها واریز و امکان برداشت برای آنها فراهم نشد نیز در جلسه با معاون وزیر تعاون مورد بحث قرار گرفت که این مشکل نیز باید توسط ستاد هدفمندی یارانه ها مرتفع شود.
آقای میرمحمدی افزود: برای تعیین تکلیف اعتراض ها باید بخش‌های مختلف دیگری نیز که تکالیفی را که بر عهده دارند با قید فوریت اقدام متناظر برای پاسخگویی به معترضین معمول کنند که به طور نمونه نقش ستاد هدفمندی یارانه‌ها به طور اخص در ارتباط با بحث تفکیک خانوار اجتناب ناپذیر است.
در این جلسه مذکور موارد دیگری از جمله مباحث فنی در ارتباط با پایگاه داده اطلاعات رفاه ایرانیان که در اختیار وزارت تعاون می باشد مطرح شد ، که موضوع در دستور کار پایش و مطالبه سازمان بازرسی کل کشور قرار گرفت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: