خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۹:۴۷ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۴۳

ژاپن به بیش از ۲۴ میلیارد دلار سرمایه گذاری در بخش های دولتی و خصوصی نیاز دارد تا زیربنای تولید رقابتی باتری خوروهای برقی و مخزن انرژی را فراهم کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در همین راستا وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن اعلام کرد یک هیات تخصصی را مسئول تدوین استراتژی باتری قرار داده و همچنین تصمیم دارد تا ۲۰۳۰ میلادی ۳۰ هزار کارگر ماهر برای زنجیره تولید باتری تربیت کند. استراتژی مذکور نقش مهمی در قدرت بخشی دوباره صنعت تولید باتری این کشور دارد.

این درحالی است که شرکت های رقیب در چین و کره جنوبی که با پشتیبانی دولت هایشان سهم خود از بازار باتری های لیتیوم یونی را گسترش داده و سهم ژاپن را از بازار در اختیار گرفته اند.

یاسوتوشی نیشیمورا وزیر صنعت این کشور در پایان اجلاس هیات خواستار همکاری بخش خصوصی شد و گفت: دولت در این زمینه پیشرو است و تمام توان خود را برای دستیابی به اهداف استراتژی به کار می گیرد اما ما نمی توانیم بدون همکاری بخش خصوصی به این مهم دست یابیم.

این هیات اهدافی برای ظرفیت تولید خودروی برقی در داخل و باتری با قابلیت ذخیره انژری تا ۱۵۰ گیگاوات ساعت تا۲۰۳۰ میلادی تعیین کرده است. همچنین هیات مذکور خواستار تجاری سازی کامل تمام باتری های جامد تا ۲۰۳۰ میلادی شد.

به گفته وزارت صنعت ژاپن، پشتیبانی دولت از شرکت های ژاپنی برای خرید مواد معدنی به کار رفته در باتری ها و تقویت همکاری با کشورهایی غنی از مواد معدنی مورد نیاز مانند استرالیا و آمریکای جنوبی گسترش می یابد.

دولت ژاپن برای تولید باتری هایی با قدرت ۶۰۰ گیگاوات ساعت تا ۲۰۳۰ میلادی نیازمند ۳۸۰ هزارتن لیتیوم، ۳۱۰ هزارتن نیکل، ۶۰ هزارتن کبالت، ۶۰۰ هزارتن گرافیت و ۵۰ هزارتن منگنز است.

پیش بینی می شود تقاضا برای مواد معدنی مانند نیکل، لیتیوم و کبالت در دهه های آینده به شدت رشد کند زیرا برای ایجاد فناوری های حافظ محیط زیست بسیار حیاتی هستند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: