خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۶:۳۷ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۰۲

چین یک سازمان جاسوسی ایالات متحده را به هک کردن یک دانشگاه دولتی با برنامه‌های تحقیقاتی هوانوردی و فضایی متهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ژاپن تایمز، این تازه‌ترین واکنش پکن به اتهامات واشنگتن است که به طور مرتب چین را به جاسوسی سایبری متهم می‌کند.

مرکز ملی واکنش اضطراری به ویروس‌های رایانه‌ای در چین در بیانیه‌ای اعلام کرد دفتر عملیات دسترسی سفارشی واقع در آژانس امنیت ملی آمریکا این حملات را به دانشگاه پلی‌تکنیک شمال غربی در شیان انجام داده است. این مرکز افزود که تیمی از مرکز و فناوری امنیت ۳۶۰ پس از گزارش حمله‌ای از خارج از کشور در ماه ژوئن، سیستم‌های اطلاعاتی دانشگاه را تجزیه و تحلیل کردند.

به گفته مقامات چینی، آژانس امنیت ملی آمریکا در سال‌های اخیر بیش از ۱۰۰۰۰ حمله سایبری "وحشیانه" به اهداف چینی انجام داده و بیش از ۱۴۰ گیگابایت داده "با ارزش" جمع‌آوری کرده است. آژانس امنیت ملی آمریکا و وزارت امور خارجه این کشور از اظهار نظر در مورد این اتهامات خودداری کردند.

پکن و واشنگتن درگیر جنگ لفظی فزاینده‌ای بر سر جاسوسی سایبری شده‌اند و چین به صراحت سازمان‌های دولتی آمریکا را متهم می‌کند. در مقابل کریستوفر رأی، رئیس اف‌بی‌آی، در ماه جولای به شرکت‌های غربی هشدار داد چین قصد دارد با نقض حقوق مالکیت معنوی آنها را «غارت» کند تا در نهایت بتواند بر صنایع کلیدی تسلط یابد. هر دو کشور در جریان سفر شیء جین پینگ رئیس جمهور چین به واشنگتن در سال ۲۰۱۵ توافق کرده بودند از سرقت سایبری داده‌های مربوط به مالکیت معنوی یا اسرار تجاری خودداری کنند، اما ظاهراً این توافق رعایت نمی‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: