خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۸:۳۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۸۹۳

نوزادان می‌توانند احساسات خود را به وضوح از طریق خندیدن و گریه کردن ابراز کنند و این احساسات معمولاً هنگام غذا خوردن کاملاً نمایان می‌شوند، چه چیزی باشد که خیلی از آن لذت می‌برند یا چیزی که واقعاً نمی‌خواهند بخورند. مثلا بوی کلم پخته یا کلم پلو! این کشف نشان داده جنین ها به این بود در شکم مادر هم واکنش منفی نشان می دهند!

یک کشف علمی باورنکردنی : جنین در شکم مادر هم از بوی کلم پخته متنفر است!

جنین در شکم مادر هم از بوی کلم پخته متنفر است!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دانشمندان در مطالعه جدیدی که پنجشنبه منتشر شد، به این نتیجه رسیدند که نوزادان حتی در رحم هم صادق هستند، زیرا طبق شواهد، نوزادان در رحم طرفداران بزرگ هویج هستند اما چندان سبزیجات سبز رنگ را نمی‌پسندند.


بیشتر بخوانید: اکو از قلب جنین چگونه انجام می‌شود؟


محققان دانشگاه دورهام در شمال شرق انگلیس گفتند این یافته ها اولین شواهد مستقیمی است که نشان می دهد نوزادان قبل از تولد به بوها و مزه های مختلف واکنش متفاوتی نشان می دهند.

تیمی از دانشمندان اسکن‌های چهار بعدی ۱۰۰ زن باردار را مورد مطالعه قرار دادند و دریافتند نوزادانی که در معرض طعم هویج قرار می‌گیرند، واکنش‌ «خنده» نشان می‌دهند.

در مقابل، آنهایی که در معرض طعم کلم پیچ بودند، واکنش‌های «منفی» بیشتری نشان دادند.

این قرار گرفتن مکرر در معرض طعم‌ها قبل از تولد می‌تواند به ایجاد ترجیحات غذایی پس از زایمان کمک کند.

انسان طعم را از طریق ترکیب طعم و بو تجربه می کند.

در جنین ها، تصور می شود که این ممکن است از طریق استنشاق و بلع مایع آمنیوتیک در رحم اتفاق بیفتد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: