خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۵:۴۸ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۸۹

متخصصین علوم تغذیه معتقدند که ساعت غذا خوردن از اهمیت زیادی در سلامت افراد برخوردار است.

شاید یکی از علل ضعیف شدن بدن در مقابل بیماری‌ها، نحوه تغذیه افراد باشد که امروزه به شکل عجیبی در حال اتفاق افتادن است. به طوری که کمتر کسانی هستند که سر ساعت، صبحانه، ناهار و شام می‌خورند.

گرایش به سمت زندگی صنعتی و خارج شدن از الگوی مناسب تغذیه، منجر به تشدید رفتارهای غلط غذایی شده است.

اما، متخصصین تغذیه و رژیم درمانی، برای خوردن صبحانه، ناهار و شام، ساعات مناسبی را تعریف کرده اند.

صبحانه

بهترین زمان خوردن صبحانه، ۷ تا ۸.۵ است و نباید از ساعت ۱۰ دیرتر بشود.

ناهار

بهترین زمان خوردن ناهار، بین ۱۲.۵ تا ۱۴ است و نباید این تایم، از ۱۶ دیرتر شود.

شام

بهترین ساعت شام خوردن، بین ۱۸ تا ۲۱ است و این زمان، نباید از ساعت ۲۲ دیرتر شود.

فاصله زمانی ایده آل بین صبحانه تا ناهار، ۴ ساعت است و شام را باید حداقل ۳ ساعت قبل از خواب بخورید.

منبع: مهر

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: