خبر فوری
آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه یادداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی: سالها مشعل ما پیشرو دنیا بود
۱۳:۱۰ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۴۴

افرادی که سطوح بالایی از اضطراب را در زندگی خود تجربه کرده‌اند، ۴۸ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل قرار دارند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: افرادی که سطوح بالایی از اضطراب را در زندگی خود تجربه کرده‌اند، ۴۸ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل قرار دارند.

به نقل از هلث، دکتر اندرو پتکوس، محقق این تحقیق، گفت: اضطراب، به ویژه در افراد مسن، در مقایسه با افسردگی موضوعی است که نسبتا مورد مطالعه قرار نگرفته است.

افسردگی در بزرگسالی آشکارتر به نظر می‌رسد اما معمولا اپیزودیک(رویدادی) نیست. با این حال اضطراب یک مشکل مزمن مادام‌العمر محسوب می‌شود و به همین دلیل است که مردم اضطراب را به‌ عنوان بخشی از شخصیت نادیده می‌گیرند.

دانشمندان بیش از ۱۰۰۰ دوقلو را در سوئد طی ۲۸ سال بررسی کردند. هر جفت هر سه سال یک بار مورد آزمایش قرار گرفتند و از نظر علائم زوال عقل غربالگری شدند.

دوقلوهای همسان مضطرب‌تر و بیشتر در معرض خطر ابتلا به زوال عقل بودند.

این اولین مطالعه‌ای است که ارتباط بین اضطراب و خطر بالای ابتلا به زوال عقل را پیدا کرده است.

پروفسور مارگارت گاتز، از دیگر محققان این تحقیق نیز گفت: افراد پراضطراب کسانی هستند که سطح بالای عملکرد اضطرابی دارند.

احتمال ابتلا به زوال عقل در کسانی که در گروه اضطراب بالا قرار داشتند، ۱.۵ برابر بیشتر بود.

ارتباط بین اضطراب و زوال عقل می‌تواند در نتیجه کورتیزول - به اصطلاح هورمون استرس - باشد که به مغز آسیب می‌رساند.

همچنین ممکن است عوامل ژنتیکی وجود داشته باشد که به توضیح پیوند این ۲ مورد کمک کند.

نتایج این تحقیق در نشریه Alzheimer’s & Dementia منتشر شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: