خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۹:۳۸ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۵۳

دونات شکری پف بسیار خوبی دارد و بدون فر و داخل تابه تهیه می‌شود. در تهیه این دونات از شیر استفاده می‌شود و می‌توانید آب را هم جایگزین آن کنید.

دونات شکری یکی از دونات‌های خوشمزه و راحت است که می‌توانید آن را به راحتی تهیه کنید. دو نوع خمیر مایه در بازار وجود دارد که فوری و ساده است.

خمیر مایه فوری نیازی به عمل‌آوری ندارد و خیلی راحت با مواد خشک مخلوط می‌شود. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه دونات شکری بدون فر را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه دونات شکری بدون فر

آرد ۳ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
مخمر فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرمی
شیر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه دونات شکری بدون فر

مرحله اول: تمام مواد خشک را که شامل آرد و شکر و مخمر فوری و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و تخم‌مرغ و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از لختگی خارج شود. سپس به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.

پیراشکی شکری
مرحله دوم: در ادامه مواد را هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود. بعد کره ذوب‌شده را اضافه کنید و هم بزنید و خمیر را ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. اگر نیاز بود آرد بیشتری اضافه کنید و خمیر را به شکل توپ در بیاورید. سپس آن را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را بپوشانید و ۱ ساعت در جای گرم استراحت دهید.

مرحله سوم: پف خمیر را با دست بگیرید و خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید و با کمک یک لیوان قالب بزنید. بعد وسط هر دایره را با ماسوره خالی کنید و روی خمیر را بپوشانید و ۱ ساعت مجدد استراحت دهید تا خمیر دوباره پف کند و حجم آن دو برابر شود.

مرحله چهارم: داخل یک شیرجوش روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد دونات‌ها را داخل روغن داغ قرار دهید و سرخ کنید تا پف کند و خوب مغزپخت شود. سپس یک کاسه شکر و دارچین بردارید و دونات‌ها را داخل شکر بزنید و سرو کنید. اگر به شیرینی‌های خانگی علاقه دارید خاگینه پاپیونی شیک، ترد و خوشمزه را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه دونات شکری بدون فر

اگر خمیر مایه فوری ندارید می‌توانید با کمی آب و شکر عمل بیاورید تا کف کند و بعد استفاده کنید.

اگر کره ندارید می‌توانید از مارگارین استفاده کنید.

میزان آرد تقریبی است و اگر نیاز بود آرد بیشتری استفاده کنید و اگر سفت شد کمی شیر بریزید.

منبع: دلتا

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: