خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۹:۳۸ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۱۰

رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور‌های گروه D ۸-۲۰۲۱ از سوی مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) منتشر شد که در آن ۷۴ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.

فاضل زاده درباره روش‌شناسی رتبه‌بندی D۸-۲۰۲۱ گفت: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به منظور رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور‌های گروه D۸ در معیار‌های خود، مهم‌ترین مأموریت دانشگاه‌ها که عبارتند از پژوهش، نوآوری، آموزش و فعالیت‌های بین‌المللی را در نظر می‌گیرد و بر این اساس دانشگاه‌های کشور‌های گروه D۸ را مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: اطلاعات این رتبه‌بندی از پایگاه‌های اطلاعاتی USPTO، WOS، Incites و وب سایت دانشگاه‌ها و سایر سایت‌های مرتبط گرد‌آوری شده است.

فاضل زاده افزود: به منظور رتبه‌بندی دانشگاه­‌های کشور‌های گروه D۸، اطلاعات پژوهشی ۱۶۳۴ سازمان از کشور‌های عضو گروه D۸ در پایگاه اطلاعاتی InCites در فاصله سال‌های ۲۰۱۹-۲۰۱۷ بررسی شد. از بین این سازمان‌ها، دانشگاه‌هایی که بیش از ۱۵۰ مدرک را در این بازه زمانی منتشر کرده بودند جامعه هدف رتبه‌بندی تشکیل دادند. تعداد دانشگاه‌هایی که این شرایط را داشتند ۴۶۳ دانشگاه بود که در رتبه‌بندی D۸-۲۰۲۱ حضور یافتند.

دانشگاه‌های حاضر در رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور‌های گروه D۸ به تفکیک کشور در جدول زیر نشان داده شده است.

گفتنی است، کشور‌های ترکیه، جمهوری اسلامی ایران و اندونزی بیشترین تعداد دانشگاه‌­های حاضر در رتبه بندی را داشته‌اند.

رتبه بندی دانشگاه ها

در این رتبه‌بندی دانشگاه‌های مالایا، دانشگاه کامستس اسلام آباد از پاکستان، علوم پزشکی تهران، قاهره از مصر و دانشگاه تهران به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم این رتبه‌بندی را به دست آورده اند.

رتبه بندی دانشگاه ها

رییس ISC گفت: گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه با نام اختصاری گروه دی ۸ (D۸) شامل هشت کشور مسلمان در حال توسعه است که شامل اندونزی، جمهوری اسلامی ایران، بنگلادش، پاکستان، ترکیه، مالزی، مصر و نیجریه می‌شود.

دانشگاه­‌هایی که در هر یک از این کشور‌های گروه D۸، رتبه نخست را به دست آورده­‌اند به همراه رتبه آن‌ها در بین سایر دانشگاه‌ها، در جدول زیر نشان داده شده است. همانطور که در این جدول مشاهده می‌شود دانشگاه علوم پزشکی تهران از کشورمان رتبه نخست را در بین دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران از آن خود کرده است.

رتبه بندی دانشگاه ها

تعداد دانشگاه‌های عضو گروه D۸ بر اساس رتبه‌ای که کسب کرده‌اند به تفکیک کشور در جدول زیر نشان داده شده است:

رتبه بندی دانشگاه ها

رتبه دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران

رییس ISC در ادامه گفت: همان گونه که در جدول زیر نشان داده شده است، در رتبه بندی دانشگاه‌های کشور‌های گروه D۸، ۷۴ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران حضور دارند که از این تعداد ۱۷ دانشگاه در بین ۵۰ دانشگاه برتر قرار گرفته­‌اند. دانشگاه‌­های علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف با رتبه‌های ۳، ۵ و ۱۴ به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم جمهوری اسلامی ایران را از آن خود کرده اند.

نتایج کامل این رتبه‌بندی در پایگاه اینترنتی به آدرس https://d۸.isc.ac/ قابل مشاهده است.

رتبه بندی دانشگاه ها

 

منبع: مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: