خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۸:۲۵ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۶۸

رئیس دانشگاه بقیه الله گفت: سرطان دومین عامل مرگ و میر در کشور است اما حمایت های روانی و اقدامات تسکینی در کنار درمان دارویی می تواند نتایج بهتری را حاصل کند.

سعید ابوالقاسمی رئیس دانشگاه بقیه الله گفت: سرطان دومین عامل مرگ‌و‌میر در کشور است و هرچقدر سن و امید به زندگی بالاتر می‌رود این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

به گفته وی در حال حاضر ۹۹درصد ابتلا به سرطان در بزرگسالان است ۳۰ درصد قابل پیشگیری است. اقدامات تسکینی در بیماری سرطان از اهمیت خاصی در کنار درمان دارویی برخوردار است.

او افزود: وزارت بهداشت باید در حوزه مراقبت‌های تسکینی خدمات جدی‌تر انجام دهد. دغدغه خانواده‌های بیماران سرطانی فقط دارو و درمان نبوده بلکه حمایت‌های تسکینی است. این حمایت‌های تسکینی تا قبل از مرگ در بیمار ادامه خواهد داشت.

ابوالقاسمی گفت: حمایت‌های تسکینی جز بسته‌های بیمه‌ای نبوده است. حمایت‌های روانی از خانواده‌ها باید به خوبی انجام شود.

محمد واعظی رئیس بخش سرطان بیمارستان شریعتی گفت: یک بیمار سرطانی شاید تا سال‌ها زندگی کند اما لفظ سرطان فشار زیادی به خانواده‌ها وارد می‌شود.

به گفته وی پیش بینی می‌شود که تا سال ۱۴۰۴ به ازای هر هزار نفر تعداد ۱۶٠ بیمار مبتلا به سرطان در کشور داشته باشیم و این امار در حال حاضر در حدود ۱۱۲ نفر به ازای هزار نفر است.

او افزود: اقدامات تسکینی در بیمار مبتلا به سرطان تا آخر عمر اش باید انجام شود. شیوه نامه خدمات تسکینی در وزارت بهداشت نوشته شده است.

محمد جهانگیری گفت: یکی از بحث‌های جدی در خصوص بیماری سرطان به عنوان بیماری مزمن در دنیا مسئله مدیریت این بیماری است و باید یک هم افزایی برای مقابله با بیماری سرطان داشته باشیم. او افزود: باید یک همکاری علمی و اجرایی بیشتر بین نهاد‌های زیر ربط انجام شود.

جهانگیری گفت: با خیربن تجهزات پزشکی تقاهم نامه ای با هدف تامین تجهیزات بیماران سرطانی به امضا رسیده است و در حال حاضر خدمات مراقبتی و تسکینی در منزل انجام می شود.

برچسب ها: مرگ و میر سرطان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: