خبر فوری
پیگیری جدی وزارت بهداشت برای افزایش فوق‌العاده سختی کار پرستاران آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه
۱۸:۱۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۶۱۸

به گزارش شفاف، متخصصان هلندی بر اساس بررسی‌های خود اظهار داشتند رعایت رژیم غذایی که سرشار از چربی‌های سالم است میتواند برای مقابله با بیماری سرطان کمک کننده باشد. رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر مصرف روغن زیتون، خشکبار و ماهی و همچنین میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل تاکید دارد.

این نوع رژیم غذایی با مزایای بسیاری برای سلامتی از جمله پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی و طول عمر بیشتر مرتبط است.

اکنون کارشناسان هلندی در بررسی‌های خود نشان دادند که این نوع از رژیم غذایی میتواند اثربخشی ایمونوتراپی را در بین بیماران مبتلا به سرطان پوست افزایش دهد.

به گفته متخصصان، در بیمارانی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را رعایت کرده و دارو دریافت کردند، احتمال زنده ماندن و توقف پیشرفت بیماری پس از ۱۲ ماه بیشتر بود.

نویسنده این مطالعه از مرکز پزشکی دانشگاه گرونینگن در هلند گفت: نتایج این مطالعه تایید کننده نقش راهکارهای رژیم غذایی برای بهبود اثربخشی روند درمان و افزایش طول عمر بیمار است.

متخصصان انگلیسی و مرکز پزشکی دانشگاه گرونینگن رژیم غذایی ۹۱ بیمار مبتلا به ملانوم پیشرفته را که از داروهای مهارکننده وارسی ایمنی (ICI) استفاده می کردند، تحت بررسی قرار دادند. این داروها به ویژه برای افراد مبتلا به ملانوم که جدی ترین نوع سرطان پوست است اثربخشی خوبی دارد.

متخصصان در بررسی‌های خود دریافتند: افرادی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را رعایت میکردند نه تنها به این نوع از داروها واکنش بهتری نشان دادند، بلکه وضعیت بیماری آنان یک سال بعد تشدید نشد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، مصرف بیشتر انواع میوه‌ها و ماهی و مصرف میزان کمتری از نوشیدنی‌های شیرین و تنقلات مهم ترین ویژگی رژیم غذایی مدیترانه ای است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: