خبر فوری
۲۷ هزار اهدای خون در سه شب قدر اهدا شد نجات ۱۹ نفر در پی آتش‌سوزی ساختمانی در میدان امام حسین (ع) کیفیت هوای تهران قابل قبول است تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری
۱۸:۵۲ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۷۸

نتایج یک بررسی نشان می دهد: رعایت رژیم غذایی سرشار از خشکبار، روغن زیتون و حبوبات به مبارزه با سرطان پوست کمک می کند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 ایسنا: نتایج یک بررسی نشان می دهد: رعایت رژیم غذایی سرشار از خشکبار، روغن زیتون و حبوبات به مبارزه با سرطان پوست کمک می کند.
 
 متخصصان هلندی بر اساس بررسی‌های خود اظهار داشتند رعایت رژیم غذایی که سرشار از چربی‌های سالم است میتواند برای مقابله با بیماری سرطان کمک کننده باشد. رژیم غذایی مدیترانه‌ای بر مصرف روغن زیتون، خشکبار و ماهی و همچنین میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل تاکید دارد.
 
این نوع رژیم غذایی با مزایای بسیاری برای سلامتی از جمله پیشگیری از بیماری‌های قلبی-عروقی و طول عمر بیشتر مرتبط است.
 
اکنون کارشناسان هلندی در بررسی‌های خود نشان دادند که این نوع از رژیم غذایی میتواند اثربخشی ایمونوتراپی را در بین بیماران مبتلا به سرطان پوست افزایش دهد.
 
به گفته متخصصان، در بیمارانی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را رعایت کرده و دارو دریافت کردند، احتمال زنده ماندن و توقف پیشرفت بیماری پس از ۱۲ ماه بیشتر بود.
 
نویسنده این مطالعه از مرکز پزشکی دانشگاه گرونینگن در هلند گفت: نتایج این مطالعه تایید کننده نقش راهکارهای رژیم غذایی برای بهبود اثربخشی روند درمان و افزایش طول عمر بیمار است.
 
متخصصان انگلیسی و مرکز پزشکی دانشگاه گرونینگن رژیم غذایی ۹۱ بیمار مبتلا به ملانوم پیشرفته را که از داروهای مهارکننده وارسی ایمنی (ICI) استفاده می کردند، تحت بررسی قرار دادند. این داروها به ویژه برای افراد مبتلا به ملانوم که جدی ترین نوع سرطان پوست است اثربخشی خوبی دارد.
 
متخصصان در بررسی‌های خود دریافتند: افرادی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را رعایت میکردند نه تنها به این نوع از داروها واکنش بهتری نشان دادند، بلکه وضعیت بیماری آنان یک سال بعد تشدید نشد.
 
به گزارش روزنامه دیلی میل، مصرف بیشتر انواع میوه‌ها و ماهی و مصرف میزان کمتری از نوشیدنی‌های شیرین و تنقلات مهم ترین ویژگی رژیم غذایی مدیترانه ای است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: