خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۵:۳۴ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۰۵

دانشمندان روسی به بررسی ساختار یک گونه گیاهی پرداخته‌اند و ترکیبات جدیدی با برخی ویژگی‌های امیدوارکننده برای مبارزه با سرطان کشف کرده‌اند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
باشگاه خبرنگاران جوان : دانشمندان روسی به بررسی ساختار یک گونه گیاهی پرداخته‌اند و ترکیبات جدیدی با برخی ویژگی‌های امیدوارکننده برای مبارزه با سرطان کشف کرده‌اند.
 
اثرات گونه‌ای از قارچ برای مقابله با تومورهای سرطانی در بررسی‌های آزمایشگاهی نشان داده شد و محققان نسبت به امکان استفاده بالینی از این قارچ خوش‌بین هستند. این تحقیق منجر به شناسایی ماده زرشکی رنگ جدیدی با پتانسیل حفظ و نگهداری مناسب مواد غذایی نیز شده است.
 
این گونه قارچ Aspergillus cavernicola نام دارد. محققان دریافتند که عصاره این قارچ حاوی رنگدانه‌ای به نام سیس-کاورنامین است که دارای رنگ زرشکی تیره با خواصی مشابه با رنگدانه‌های قارچی مشهور به نام موناسکوس است.
 
تاتیانا آنتی‌پووا، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: در چین، بیش از ۲۰۰۰ سال است که قارچ موناسکوس هم در پزشکی و هم در تولید برنج مخمر قرمز استفاده می‌شود. اما قارچ Aspergillus cavernicola می‌تواند منبع مطمئن تری از رنگ‌های طبیعی باشد.
 
سپس دانشمندان توانستند نشان دهند قارچ مذکور می‌تواند به ترکیب دیگری تبدیل شود که آن را اسید موناسنیکوتینیک (MNA) می‌نامند. در بررسی‌های آزمایشگاهی بر روی سلول‌های سرطانی پروستات و مثانه، دانشمندان دریافتند که MNA با کند کردن روند رشد و مهاجرت این سلول‌های سرطانی، دارای خواص ضد توموری است.
 
آنتیپوا گفت: «اثر ضد توموری MNA امیدوارکننده است، اگرچه هنوز به اندازه کافی قوی نیست. ما قصد داریم این قابلیت را با اصلاح ساختار مولکولی تقویت کنیم. نمونه‌های اصلاح شده MNA شانس خوبی برای تبدیل شدن به داروهای موثر ضد سرطان دارند و برخی از ترکیبات این قارچ می‌تواند بلافاصله در صنایع غذایی استفاده شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: