خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۶:۴۷ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۷۴

حسن ابوالقاسمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: تأیید واکسن در سازمان جهانی بهداشت، یک پروسه طولانی و سخت است.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مهر :حسن ابوالقاسمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: تأیید واکسن در سازمان جهانی بهداشت، یک پروسه طولانی و سخت است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، در واکنش به عدم تایید واکسن های ایرانی کرونا در سازمان جهانی بهداشت، توضیحاتی ارائه داد.
 
حسن ابوالقاسمی،گفت: تأیید واکسن در سازمان جهانی بهداشت، یک پروسه طولانی و سخت است.
 
وی با طرح این سوال که چه کسانی در سازمان جهانی بهداشت نشسته اند و واکسن‌ها را تأیید می‌کنند، افزود: طبیعی است فایزر با میلیاردها دلار سرمایه، راحت تر می‌تواند تاییدیه بگیرد.
 
ابوالقاسمی با عنوان این مطلب که تأیید واکسن‌ها به کیفیت آنها ربطی ندارد، ادامه داد: تأیید واکسن‌ها در سازمان جهانی بهداشت، به قدرت، نفوذ و پول بستگی دارد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، با انتقاد از شکل گیری "آپارتاید واکسن" در دنیا، گفت: آنها، سازمان جهانی بهداشت را وارد بازی کردند و پروسه‌ای گذاشتند که تاییدیه واکسن برای ما سخت شود.
 
ابوالقاسمی افزود: آپارتاید واکسن، زشت‌ترین و وقیح‌ترین حادثه‌ای بود که در تاریخ پزشکی دنیا اتفاق افتاد و هیچ کسی راجع به آن صحبت نکرد.
 
وی با انتقاد از آپارتاید واکسن که واکسن‌های کرونا را در اختیار دیگر کشورها قرار نمی‌داد، گفت: آنها می‌خواهند از هر چیزی پول در بیاورند.
 
ابوالقاسمی ادامه داد: آنها وقتی واکسن تولید کردند، گفتند هر کسی که می‌خواهد وارد کشور ما شود، باید واکسن ما را بزند. در حالی که چنین قاعده‌ای در سازمان جهانی بهداشت وجود ندارد و هر کشوری سیستم رگولاتوری خودش را دارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: